Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/yantar

Marketing

It's nice to have fun AGAIN!

Oj, ljudovi...
Neću vam danas pisati pjesme... Zašto? ZABORAVILA SAM UZETI BILJEŽNICU DI PIŠUheadbang... JOJ!!! Tako da n mogu ni da oču, a smišljai mi se ne da... Nemam baš neke inspiration... A štoš...
Ali imam ja nešto drugo... E...
Najme... Bila sam ovaj vikend u Kalima kod dragog, bilo je predivnocerek, njegovi starci su zakon i frendovi (E da, pozdrav PURGERIMA M. i H., ekipa, zakon ste!smijeh M., ne zaboravi što tribaš prebacit na ExNowGay-ev laptop!!!)... Nisam se kupala (tehnički problemi), ali sam se nauživala svaku večer vani, prvu na feštu u Sutomiščicupartyparty, drugu u Preko i Čeprljadu na Ugljanu (Tako nešto, ja to nemam blage izgovoriti, a možda ni napisati!burninmad)... Nisam bila đir do bolnice na Ugljanu, bilo nas je strah da nas ne zadrželud... Vidila sam par frendica, jedan frend se naljutio jer nisam došla na cugu, SORRY T.!!! Sve u svemu, bilo je lipo, najlipši trenuci su bili naravno sa ExNowGay-em i to bi sve ponovila! Oču, ima vrimena... Pozmah Lukinim starcima, braci i seki, purgerima, Banjki i Virtualnom bratu,... Valjda ću doć još koji put na Kali pa ćemo opet zapartijati... Joj, poz i Tomiju, nemoj se ljutiti... I PUSA MOM BOYFRENDUkiss!!! VOLIM TE!
Pošto je tamo bilo tako lipo, stavit ću vam par slika... Samo neke jer ne dam sve, haha! Uzmite u obzir da su slikane preko moba pa nisu baš najbolje kvalitete! =)

SLIDE JE IZBRISAN!!!


Post je objavljen 06.08.2007. u 20:44 sati.