Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/maree16

Marketing

.: ženske spike :.


Click here for Myspace Layouts



9 RAZLOGA ZAŠTO JE FRENDICA BOLJA OD DEČKA

razlog
1
NITKO TE NE RAZUMIJE KAO ONA
Pokušaš li svom dečku objasnit da te boli trbuh i nemaš volje bilo kuda ići, on bi to mogao shvatiti kao običnu žensku izliku za „zar ne vidiš da te izbjegavam?“
Ali ako kažeš frendici istu tu rečenicu, ona će znati da su ti došli ti dani u mjesecu i da te iz kreveta može izvući samo pauk-vozilo.
U čemu je tajna?nema velike filozofije: dečkima je pojam menstruacije jednako apstraktan kao i čudnovati način na koji podnosimo čupanje dlačica na nogama, i zato je takve spolne razlike najbolje samo prihvatiti. Na sreću, frendice su tu da nam pomognu kad se dečki nađu na skliskom terenu!!

Image Hosted by ImageShack.us



razlog
2

U NJEZINOM DRUŠTVU MOŽEŠ PUSTITI MOZAK NA PAŠU

POČETAK SVAKE VEZE ČESTO IZGLEDA KAO IGRA MAČKE I MIŠA:KEMIJA POSTOJI, ALI SVATKO SMIŠLJA IGRICE I PRAVI SE VAŽNIM KAKO BI DRUGU STRANU OBORIO S NOGU. TEK KADA PROĐE RITAL UDVARANJA, MOŽETE SE POČETI OPUŠTATI , ALI SVEJEDNO TREBATE UVIJEK SPAVATI S JEDNIM OTVORENIM OKOM, JER NIKAD NE ZNAŠ ODAKLE VREBA OPASNOST ZVANA „TREČA OSOBA“.
UH, TO UMARA, ZAR NE ??
NO KAD JE FRENDICA POSRIJEDI, MOŽEŠ BITI VRLO PAMETNA ILI BESKRAJNO GLUPA – KAKO GOD SE OSJEĆAŠ!

Image Hosted by ImageShack.us



razlog
3

ONA ZNA SVE TVOJE TAJNE
Iako je iskrenost poželjna u vezi, nije baš uvijek i nužna. Zašto bi tvoj dečko znao s kim si spavala i koliko si bila zaljubljena u bivšega?!
Ali ako ti treba rame za plakanje ili uho za tračanje, frendice će te uvijek saslušati i pomoći ti da na temelju pogrešaka iz prošlosti isplaniraš budućnost.

Image Hosted by ImageShack.us


razlog
4

FRENDICA JE DOBRA ZA ZDRAVLJE
Nemoj se smijati: ta je tvrdnja znanstveno dokazana.
Naime, psiholozi su ustvrdili da je dobro prijateljstvo i te kako zdravo za organizam.
Tijelo na pozitivne utjecaje reagira proizvodnjom hormonom sreće, koji tada bolje prokrvljuju tvoje srce i kožu. Ten ti izgleda bolje, a od silna samopouzadanja koje isijavaš postaješ radioaktivna za okolinu!


razlog
5

S FRENDICOM MOŽEŠ U SHOPPING
Ispravak : s njom moraš u shopping!Kupnja je jedna od osnovnih užitaka, koji je dečkima apsolutno nepojmljiv! Čemu trošiti vrijeme i novac na stvari koje ti uglavnom, ne trebaju? Bez brige, takav upit ima i protupitanje: koji je smisao buljenja u ekran dok 22 tipa natjerivaju loptu po igralištu? Ipak, umjesto da trošite sate i sate raspravljajući tko ima pravo, ti idi s frendicom van, a on s frendom pred televizor. I mir u kući.


razlog
6

KAD SI S NJOM SMIJEŠ GLEDATI ZGODNE DEČKE
Vjerojatno ti se dogodilo da si navečer izašla s dečkom i oko ti je slučajno zapelo za nekog slatkog konobara. Kastrofa!!! S druge strane stola odmah je počela rafalna paljba zrncima ljubomore, s kojim je zadatak bio da te povrijedi zbog tvog ˝velikog grijeha˝. No da si umjesto s njim izašla s njom, tvom bi se gledanju pridružio još jedan par očiju i počela bi rendgenska analiza muškarca u vidokrugu!


razlog
7

TVOJ IZGLED NIJE JOJ VAŽAN
Situacija prva: Nedjelja popodne. Ležiš na kauču u staroj trenirci, masne i rasčupane kose i
razmišljaš o tome kako je najpametnije riješiti se prištića na bradi bez puno posljedica. Odjedamput – zvono. A pred vratima – on! Aaaaaaaa! Zemljo otvori se! Najradije bi navukla papirnatu vrećicu preko glave i izvačila se na privremeno ludilo, ali – kasno je. Situacija je druga: Ista nedjelja popodne. Zvono - ali pred vratima ti stoji naj frendica s brdom tvog omiljenog sladoleda. Ovog puta srčanom udaru ni traga, zar ne?


razlog
8

UVIJEK UZ TEBE
˝Marko je presladak!˝ , ˝Luka je seksi!˝ Možda ćeš sutra upoznati tipa zbog koje ćeš totalno izgubiti glavu i zaboraviti imena svih s kojima s bila prije njega. Dečki dolaze i odlaze, ali jedina osoba koja će te pratiti u svim tvojim ljubavnim fazama i tračati svakog dobrog komada jest – prava frendica.


razlog
9

KAO STVORENA JE ZA TRAČ PARTIJU
Dečki vole razgovarati! To im se ne može osporiti, samo što osobito vole pričati ˝jedan na jedan˝, u polumraku sobe, među plahtama... ondje gdje riječi uopće nisu potrebne! Frajeri ne mogu razumjeti žensku potrebu za ozbiljnim razgovorom o modi i o uvijek nepresušnoj temi – samim dečkima! Svaka sitnica koja se njima čini glupom i nevažnom curama je povod za beskrajne kave i višesatne analize. Zato postoje frendice!

Iako je super osjećaj imati dečka pokraj sebe, to nije ni upola onog što ti naj frendica može pružit!!
Image Hosted by ImageShack.us




Post je objavljen 06.08.2007. u 20:49 sati.