Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/novinarka19

Marketing

Teroristički snovi

Počinjem se brinuti za sebe. Već mjesecima sanjam terorističke snovenut! Doslovce. Počelo je s pravim teroristima, koji me ganjaju niz moju ulicu sa snajperima ili onim strojnicama, ne kužim se baš u oružje, uglavnom - veeelike puške burninmad, njih petorica u nekakvim žutim kombinezonima trče i trče za mnom. I onda ja ugledam hrpu smeća, vjerojatno odlagalište, i uronim u to smeće i pokrijem se njime da me ne primijete. Čak zaustavim disanje da budem što nepomičnija. ( Koja frustracija! ) No, jedan je kao primijetio nešto u smeću,no ipak nastavili su oni maršom dalje. HELLLO! Ja, umjesto da sanjam kako se ljubim s nekim prezgodnim frajerom, sanjam teroriste, koji me pokušavaju ubiti headbang!
SAN BR.2. - hodam ulicom, primijetim da me netko prati i ono niotkuda - metak! Ravno prema meni, no okrzne me o nadlakticu. ( svaki komentar je suvišan )
SAN BR.3. - sanjam ja noćas kako vozim auto, u autu neki moji frendovi i vozimo se jako dugo,kad ono mi zapravo nekog tražimo... ( ?!? ) i stanemo uz neku šumu, frendovi odu ( znate ta isparavanja u snovima, sad ih vidiš, sad ne vidiš rolleyes ) A ono, imaš šta za vidjeti, netko puca u mene, metaka ko u priči, ja umirem od straha smijeh, izmičem se mecima, saginjem ispod volana u autu, ali oni se približavaju i ne odustaju od namjere (bilo ih je više ) i pucaju oni, pucaju, pucaju i - ja se od straha probudim! zujo

Moram se, najprije, obratiti ženskoj populaciji - molim vas, cure, recite da i vi stalno sanjate teroriste, metke itd. blabla??

Post je objavljen 06.08.2007. u 17:36 sati.