Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jazzie

Marketing

Dajmo da zamiriši...

Oduvijek se grozim onih smrdljivih dezića koje možete kupiti u lokalnim drogerijama. I nekako to povezujem s babama koje se njima špricaju po čitavoj robi, nakon kojih se u wc-u, recimo lokalnog kina, obavezno gušim. Ali ne u prirodnom smradu njihovih izlučevina, već u njezinom deziću od punih 15,99 kuna. Zato godinama koristim isključivo kvalitetne mirise, koji istina, svoju kvalitetu fino i naplate. Dugo vremena sam stavljala bezmirisni dezić i toaletne vode. Onda sam shvatila da su mi čak i one preintenzivne (o pravim parfemima da i ne pričam) pa sam prešla samo na mirisne deziće. Volim kad se moj miris tek naslućuje. Zapravo, nemam čak niti potrebu mirisati - samo želim ne-smrditi. Ali to sve nije niti previše bitno.

Naime, već godinama želim pronaći neki novi miris koji mi se sviđa, ali ne uspijevam. Svakim odlaskom u parfumeriju odlučim kupiti nešto novo i uvijek izađem van s jednim od onih starih mirisa, koje sam kupila već barem 50 puta. Sa sigurnošću mogu reći da u zadnjih 5 godina nisam uspjela pronaći baš niti jedan miris koji mi se sviđa i da već punih 10 godina koristim konstantno iste mirise.

Posjeti Martimexu, Irisu, Mölleru pa čak i predivnoj Sephori na Champs Elysees, mi nisu pomogli da nađem još neki parfem koji mi se sviđa. Zato ovim postom tražim pomoć od vas!

Mojih 5 drugova od kojih nikako ne uspijevam pobjeći su:
1) Moschino - Cheap And Chic
2) Davidoff - Cool Water
3) DG - Light Blue
4) Chanel - Allure
5) Gucci - Rush I

Ako itko od vas ima ukus za mirise sličan mom, predložite mi još neki koji vam odgovara.

Možda na taj način uspijem naći nešto novo...

Post je objavljen 06.08.2007. u 15:18 sati.