Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/psihijatrije1

Marketing

COCKTAILS BAND

Cocktail band nastaje 2000. g. te nakon nekoliko izmjena u postavi ustaljuje se današnja ekipa u sastavu: Nikola Peršić, Mauro Staraj, Tomi Kresevič, Nenad Mandić te Damir Tibljaš.

Nakon brojnih nastupa po zemlji i susjednim nam državama Cocktails band počinje raditi na svom prvom materijalu koji je izašao u proljeće 2004. Njihov prvijenac nosi ime Pun gas domaće, a sadržavao je 12 autorskih pjesama i pratila su ga tri video spota.

Zbog potreba izdavanja albuma, Cocktail band u dogovoru sa izdavačkom kućom 2004. g. mjenja ime u Cocktails!

Slijedi više nego uspiješna promocija albuma s pratećom turnejom, koja je Cocktelovce odvela i u Dalmaciju i u susjednu nam Sloveniju. Mnogobrojni nastupi po Istri i Kvarneru omogućuju stjecanje vjerne publike, što rezultira mnogim prvim mjestima, na glazbenim top listama državnih, županijskih i regionalnih radio postaja, Terezinka, Tura za pokojnega, Frlanija pakal, Mala ča si mi ofraškala samo su neke od pjesama koje su osvojile srca i glasove i mladih i starijih...

Krajem 2005., odnosno početkom 2006. godine izdaju novi album Z armunikun po svete, koji je ostvario ogroman uspjeh, te je unutar mjesec dana rasprodana cijela naklada. Mikseve pjesama s tog albuma moguće je čuti na svim feštama i drugim sličnim prigodama diljem Primorsko - goranske i Istarske županije, te u Sloveniji.

Velika ljubav prema glazbi, ogromna količina energije i veselja na njihovim nastupima garancija su dobrog provoda i zabave uz Cocktailse...
Image Hosted by ImageShack.us
Shot at 2007-08-05

Post je objavljen 06.08.2007. u 02:24 sati.