Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/orbitzvaka

Marketing

aJm beK :)

Ahoy ljudi :)

Vratila vam se ja iz Biograda. Ah.. svašta bi mogla napričat o tom predivnom gradiću.. hihih.. mda. Aaaaali reći ću samo da je bilo supač nezaboravno i ludo i... mmmda. Dva tjedna su nama (tilly, mimač i meni) proletjela samo tako i kad smo skužile da moramo ić' domek bile smo tuuuuuužne jako, jako, najviše :( a kaj ćeš, kaj je tu je.. aaaa da.
A ugl, paradirale smo stalno neš.. hihihi.. eh da, bil je i Vanč tamo nekih tjedan dana, malo manje s nama.. pda. Ugl, zabavljali smo se jaaaaaaaaaako puno.. mda.
Evo i slika nas triju malih izgubljenih slatkastih seksavih cujica i tu i tam koji kiflek s nama :)



.. khm... znam koji dio čekate. Mda. Djeeeeeeečaciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! a bez toga nejde.. hihi.. mne. Dakle, prvo nam za oko zapela skupina mladića, no postojao je problem, bili su mali prestari za nas :) 18-19 godina tako da smo to isključile uopće i bacile se na mlađe. No da ne zaboravim, sa ovim kršnim mladićima, tj. sa dvoje njih smo se uspijele i upoznati.. jedan je Filip (crvene kupaće), a jedan Dado (žute kupaće).. pda.
Pa je Tilly uočila njemca sličnog wenthwortu.. ajmeeeee.. kad se taj čovjek nasmijal.. ajme da užas kak' mu je sličan bio :)
Zatiiiiiiim je našoj frijateljici Mimač zapeo za oko dječak kojeg smo nazvali Kristijan, Kiki .. whatever.. zak tak? Nije da nam je to neš lijepo ime ovo ono... Mimač je taj lik podsjećal na cristiana slatera :) mene osobno nije al oke.. nije bed heheh.. mda. I tako ga mi špijunirale. Lik bi bio glup da nije skužio nas jer smo stvaaaaarno bile očite.. hehe.. smijale smo se kad smo ga vidjele iz svega glasa :) a kaj sad.. sve za ljude.. mda. I meni dopiiiiiiiiiiiiiip i ja ga zazivala: ej ti! Kristijane! Ej ti!- i okreeeeenuo se, mi ga pozvale, malo pričali.. saznali da se zove Antonio i da nam živi jako blizu, tj. u Šenkovcu (ma Međimurje, ugl.)... za nekoliko dana bili smo najbolji s njim tamo :) a kaj ćemo.. s kim ćemo? Mda. On je otišao doma jedan dan prije nas tak da si nismo uspijeli faliti još. Mda. Al kad si i budemo, skoknemo mi do grada na cedevitišn u Dallas :D
onda jedan malo stariji gospodin kojeg sam jednostavno morala staviti tu zat kaj jaaaaaaaaaako podsjeća na onog dr. Browna iz Everwooda.. a vidite sliku i recite da lažem. Ma ne lažem. Mda.
No idemo dalje. Jedan dan mi legle na plaži do nekog lika s obitelji.. i kaj sad, zanimljivo je zgledal al nismo ga nešto posebno pratili (ko Tončeka :D) .. ali nakon dva dana skužile mi da on prati nas. Aha aha aha... iiiiii tako jedan dan kad smo bile na molu došo do nas, predstavio se, zvao se Robin i iz Češke je dolazio :) naučio nas par riječi i tako.. sporazumjeli smo se na neki čudni engleski i češki i hrvatski.. ma ugl, pričali smo i rukama i nogama al je na kraju sve supač ispalo.
Zatim, susjedi na molu bili su nam neki opaki bilderi... isuseeeeee... kakva tijela su imali. Oooo to se ne viđa svaki dan. Iiii bio je jedan sličan Vinu Diselu whatever.. mda.
Zadnju večer našeg boravka tamo upoznale smo Filipa, lik koji ide u školu u koju ću i ja najesen :) a njega smo već i prije gledale jer nam je bio susjed i simaptičan... i tako ga Mimač i ja pratile lol i on stao, mi popričali.. i evo nam još jednog prijatelja.
Lovro je dječak koji se traži da usreći jednu lijepu djevojku koju užasno podsjeća na Nejtna iz One Tree Hilla kad je još bio maleeeeeni dječak :) a sličan mu je, i ja priznajem. A i Mimač je priznala.. a sad vi zaključite koja je treća kojoj se on sviđa ;) ako ga tko poznaje nek javi.. mda.
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii šećerko na kraju.. moj maji ŠVBeeeeeK! MALY SLADKY NEMECKY KLUK S CEPICI (u prijevodu s češkog: mali slatki njemački dečko s kapom (sviiiiiiiiit) Robin nas naučio) Toliko me podsjećao na L.J. iz zakona braće.. pa kad mi se nasmijao naaaaaaaajslađe... ajmeeeee...
A ne ne ne... nisam ga ni upoznala, samo smo cijele dane na plaži buljili jedan u drugog, smiješkali se jedan drugome i tu i tamo mahnuli :) ko maja djeca.. a sweet lol mda. A kad sam ja predzadnji dan čvrsto odlučila upoznati ga, njega nije bilo i tada sam shvatila zak mi je mahnul večer prije :( a prevrtjela sam sve filmove i došla do zaključka da je tako u redu kako je ispalo. Ionako se više nikad ne bi vidjeli.. a jebiga.. dobro je to sve.. i sad slikeeeeeee...
Dosta sam brbljala :D



I za kraj kaj da kažem.. hm.. bilo je to naaaaajbolje ljeto ikad, a prošlo je bez ijedne svađe i jaaaaaaaaaako brzo.. ajme. Ali dogovor je pao, s 18 idemo u Biograd u kamp... hihih.. a supač, a? Mda. I tako to. Ja se nauživala, pocrnila i gotovo.. uskoro škola. A niš, preživjet ćemo. Pda.
Iiiiiiiiiiiiiiiii sad kad nisam spavala već 2 tj. dulje od 10h i u svom krevetu, idem uskočim... mdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

A vama za jaku noć nešto lijepo da imate noćne morice.. hihih.. nije bed.. aaaaaa da.




Post je objavljen 05.08.2007. u 23:24 sati.