Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zanalivijana

Marketing

JEL ANDREJA, BI TI ENE OSTAVILA VEČ JEDNOM NA MIRU?

dragi moji, nisam mogla odoljet da ne napišem par rečenica!...u zadnje vrijeme malo sam se odmakla s bloga, zbog osobnih stvari...i bivala malo više na blogeru..al nebi bilo sreće, da zbog te iste osobe nisam bila u razmišljanju napustit sve!
ruku na srce, nije bio fer potez, no njime sam htjela izbjeći osoban konflikt!pošto ja tu osobu stavila na ignor, i nije mi se dalo ubadat s njenim lažima, nikako da ona mene ostavi na miru...i puno puta se desilo,da kod nekog naletim, kako komentira moje komentare, a ne post na blogu!
i baš mi draga marsijanka u pravi čas uputi pravi post :)..bilo bi divno, da svatko sređuje svoj vrt, svatko čisti pred svojim pragom, al ANDREJA, ti to nikad nečeš razumjeti, jeli?..i nikad nečeš razumjeti da mojih osobnih podataka ni u kom slučaju nemaš pravo bilo kom slati!...dakako, slala si jih sve od sjevera pa do juga bivše jugoslavije!..jel te izjeda tolika ljubomora?..i što tebe briga što ja stavljam na blog?.jesu li to slikice ili što meni odgovara!..ja bar stavljam svoje pjesme,svoje misli, i to u čitljivom jeziku, dok kod tebe čovjek treba par riječnika za prijevod riječi..
i ne piši mi više!..odgovorila sam ti samo, da te upozorim, da je vrijeme da me ostaviš na miru.zaboraviš, da ja postojim..da ne laži ljudima!.nije te nimalo sram?..a da, mogla bih se i ja raspričati o tebi,al poštujem ono vrijeme prijateljstva, a i o karakteru me naučili, to što ti nikad nećeš znati!
naletim li nakon ovog posta, na samo jednu riječ, jedan komentar, pp, mail, vjeruj jedno, sve tvoje mailove stavit ču na blog i bloger.i to one u kojima opisuješ kako češ uzvratiti onoj zmiji iz sarajeva i još..al neču iči dalje...stoga bi ti bilo pametno, da me ostaviš na miru, ko što sam ja tebe sve to vrijeme!..

MOJE POŠTOVANJE DRAGI MOJI, AL JEDNOM ZAUVIJEK ŽELIM DA ME TA OSOBA OSTAVI NA MIRU, ZBOG TOGA SAM MORALA NAPISATI TAJ POST..


Post je objavljen 05.08.2007. u 01:44 sati.