Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/svakodnevnoblogiranje

Marketing

The game of love

Pjesma za ugođaj


Ponukana načinom na koji razmišlja muški i ženski mozak, a sve zbog priča s prijateljicama i nekih tv serija. U glavu mi je došlo pitanje je li zaista moguće da su muškarci i žene, kad se radi o ljubavnim igrama toliko različiti?
Patetika, osjećaji, vremenski rokovi....
Patetika! Mrze li ju baš svi muškarci? Zar je tako teško za shvatiti da će ženski mozak uživati u patetici pa čak i prekomjerenoj? Zašto su muškarci toliko zagriženi protiv te preslatke patetike?
Kako da savjetujem prijateljicu kada me pita da li da napiše sms poruku ovakvog sadržaja: "Ti si srce moje, ja sam tvoje, ovaj svijet je stvoren za nas dvoje" ili nešto kao: " Sanjala sam da si me poljubio, ljuljala se cijela ulica i što mogu kad bez tebe ne mogu, hajde nisam više curica!"
Poruke bi, naime, trebale biti upućene Frajeru kojeg je tek upoznala i s kojim nije imala ništa, osim par pusica. I kako sad? Što joj reći? Ja ju potpuno razumijem, jasno mi je da je trenutno u njega ludo zaljubljena, ali postoji velika vjerojatnost da će gospodin dotični Frajer pomisliti da je prepatetična, presladunjava, prezaljubljena i pobjeći glavom bez obzira.
O, that crazy game of love!
Najzanimljivije je od svega toga, a to je ono što muški mozak malo teže procesuira, da to što je ona u njega zaljubljena danas ne znači da će ga voljeti i sutra i da mu ne daj bože želi roditi petero djece, mislim možda u ovom trenu i želi, ali to je to. Većina žena koje ja poznajem, osjećaju jako i ravnaju se prema tome, a upravo su osjećaji stvar koja se može jako brzo promijeniti. Tko je smislio onu glupu igru da nekome ne smiješ reći volim te barem neko duže vrijeme, glupost, volim te danas, a sutra tko živ tko mrtav.
Ne znam jesmo li samo moje prijateljice i ja takve, ali sva ta nepisana pravila kojih se treba pridržavati su potpuno glupa. Živi primjer sam ja!
Sa svojim dragim sam prekršila baš svako to glupo pravilo, znam točno šta mislite, baš svako, i još smo zajedno, već pet godina.

Dakle što reći prijateljici?

Ma svijet bi bio puno ljepše mjesto kada bi svi govorili ono šta misle, žele i osjećaju, igre samo kompliciraju stvar, barem ova igra ljubavi jer sve mi se čini da bit te igre više nije samo dobra zabava, već pobjeda!


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Post je objavljen 04.08.2007. u 19:00 sati.