Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crazykia

Marketing

where I am...and where I was..

eeeeejjjj..judovi..eo da i ja napišem novi post..
ajme tolko se toga dogodilo..uf...neznam ni di da počmem..
DOGAĐAJ BR.1.
al ka mogla bi od koncerta..hehe..bile ja i libre moja najdraža..kiss
e i ka ono doša meni rođak sa nekom dvojicom..ma zajebavali se.. ma bilo je SUPEEEEEEEERRRRRRR....!!!!!!!!!!!!
DOGAĐAJ BR.2.
renata JE RODILA....E to van nisan rekkla...zbrv..21.7. rodila dečka i curicu...Giancarlo i Eva..uff...dolazi 12.9. kod mog starog na rođendan.. hehe..ajme jedva čekan vidit bebice..hehenutnaughtykiss
e i na taj dan bia mirku roćkas...
DOGAĐAJ BR.3.
Moja lezbacha Ivana i frend Tomo su u vezi..hehe..partykiss ma super..kisskisskissnaughtynutcerekcerekcerek
DOGAĐAJ BR.4.
I ja sam u vezi..od nedilje..hehe..ajme sutra nam tjedan dana..a njega nea..moj mali otiša u Budimpeštu na pripreme..on i njegov tenis.. burninmadheadbangmad dolazi mi tek 15.8. puknucupuknucubangpuknucuheadbang
DOGAĐAJ BR.5.
napokon mi jučer došla rodica iz kaštela..fala bogu..ono nisan je vidila pun ku**c vrimena..i sinoć mi u solinu..na piće i to..i kako je puvalo.. i nosilo kišu gazda iša vanka zatvorit suncobrane..a ona sidila ispod njih..i ka ona nešto njemu dobacila..kad vidiš za 5 min konobar (usput...neki novi je**t ću ga šta je smišan) dođe i pita nas šta ćemo popit..da gazda časti..i tako ona naruči jeger ja votku..i meni mob zazvoni..moa lezba..pita šta pijemo..a maja uzela mob i kaže joj jeger..ova popizdila...partypuknucu heheh...ugl..to je to..neću pričat o onome šta je posli bilo..jer nije za svačije uši..a i želudac..
DOGAĐAJ BR.6.
sutra ujutro se dižem u 5..i put pod noge..mislim do purgerije.. mas pater..neeeeeeeeeeeeeeeeee.....radije bi robijala nego u zagreb..bangburninmadheadbangmad AL eto..idem ipak..
ljudi to je sve od mene...
VELIKI HUG I KISS OD MENE ZA : libru, maju rodicu, maju bebe, lezbu, nikicu (koji mi se seli cili život u sloveniju-falit će mi), tomu, ivu...i sve kojih se nisa sitila..

Post je objavljen 04.08.2007. u 17:01 sati.