Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mirnalovesnoname

Marketing

No Name...

Bojan je rodjen u znaku Bika sa podznakom i mjesecom u raku.U Bojanovoj natalnoj karti najzanimljiviju poziciju zauzima Mjesec jer se u trenutku rodjenja nasao tacno na ascedentu,sto je nesumnjivi pokazatelj velike popularnosti i ogromnog bogatstva.U pitanju je zaista izvanredna karijera i popularnost koja se moze porediti sa profesionalnim uspjesima Lepe Brene i Zdravka Colica.Necemo pogrijesiti ako kazemo da ce njegov rad biti zabiljezen u nekim buducim muzickim enciklopedijama,a njegova muzika bice draga mnogim generacijama.
Bojan ima specifican odnos prema poslu.Za njega se ne moze reci da je lijen,mada,posmatrano sa strane,moze tako delovati.Nije problem u tome sto je Crnogorac,nego u tome sto je Bik.Salu na stranu,Bojan ne voli da rasipa svoje resurse nego trazi najoptimalniji nacin da sa sto manje ulaganja i truda dobije najbolje rezultate.S obzirom na pomenuti polozaj Mjeseca ali i zbog izmenjenih sjedista Merkura i Marsa sigurno je da ce tokom zivota uspjeti uz optimalno zalaganje maksimalno da iskoristi svoj zadivljujuci muzicki talenat.Njegov najveci adut je u tome sto umije da osjeti sta je to sto se slusaocima svidja i da im upravo to pruzi.
Sudeci po tranzitnim planetama,trenutno nije u ozbiljnoj vezi sto mu daje punu slobodu da se vidja i druzi sa puno devojaka.On je muskarac kom flert pricinjava veliko zadovoljstvo i koji uziva u uzbudjenju koje pruza nedefinisan emotivni odnos.Na nesto vise od flerta i avanture Bojan ce pristati u oktobru ove godine jer ce se izbiljno zainteresovati za djevojku rodjenu u znaku Strijelca ili Vodolije.Medjutim,ni ta veza nece potrajati vise od nekoliko mjeseci.


Ovo je neki astrološki tekst o Bojanu. Djevojka rođena u znaku strijelca...ja...haha,rofl...smijeh
Aleksandra nam je rekla novu infoemaciju da će Danijel biti na Radijskom festivalu s pjesmom "Neću" ili "Ne želim". Ako je u Srbiji,mislim da se festival održava negdje krajem godine. Nadam se da ćemo vidjeti i Dakija.smijeh
Evo neke slike koje nisam prije objavila.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us


No Name - Za tebe i mene - Budva 2005...bilo je to davno!yes Inače moj prvi snimak No Name-a koji imam.smijeh


Branko i Bojan na Skalama prije dvije godine


Pozz&pusawavekiss

Post je objavljen 03.08.2007. u 15:00 sati.