Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sanas

Marketing

Energy Healing – Merlin

Vjerovala ili ne, evo mene opet. To ti se zove paradoks, kad nešto jako želiš i znaš da to trebaš napraviti, a ipak ti nekako uspijeva da to često "gurneš po tepih" u stilu utjehe i isprike samoj sebi tipa". ali sutra ću sigurno....to nešto napraviti!" E pa ja sam se odlučila boriti protiv paradoksa svoje lijenosti ,a tebe molim da mi u tom epomogneš i da zapomažeš:"PIŠI, PIŠI, BAŠ JE DOOBRO". možeš slobodno i malo lagati, ako ti se baš i ne sviđa toliko, to se zove pomaganje drugima, konkretno meni. Zato sada počinjem i nastavit ću redovitije pisati, za sebe i za tebe nepoznata čitateljice! Ako ti nešto od ovoga uljepša dan, bit će to doprinos ljepšem danas i još boljem sutra.
Tu je i ona obećana cool stranica, neke već znaju o čemu je riječ ,a vi ostali, ako ih uopće bude, uživajte u istraživanju, a ako pak ne znate engleski, tko vam je kriv! Šćepajte pod hitno znalca iz engleskog ili rječnik u ruka pa mukotrpno riječ po riječ. www.consciousone.com/c1Cards/

A ovo drugo , što je to? To su karte proricanja drevnih majstora, za koje sam si dala truda pa ih sve prevela i prepisala, vrijedna ja, pa ću ti ih sada na kapaljku stavljati na svoj blog. Ima ih ukupno 44, a ja ih imam ORIĐIĐI ( iliti u originalu) , lijepe sa zlatnim rubom i slikicama, a ti samo potiho pati i zamišljaj pripadajuću sliku. Dakle, danas je dan za magiju, čarobnjake, alkemiju i energiju i ti sama dodaj začin čarolije u ovaj dan, neka bude dan koji ćeš pamtiti po malim i velikim čudima. Dobro otvori oči, načuli uši, izoštri sva svoja osjetila i napiši mi o čaroliji koju si danas (ili koji dan iza)doživjela!
The show must go on!!

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Liječenje energijom

Situacija za koju si pitala uključuje liječenje energijom. Ti imaš iscjeliteljske sposobnosti koje možeš usmjeravati direktno preko svojih misli, srca i ruku. Šalji energija ljubavi za podizanje i iscjeljivanje ove situacije. Možeš pročistiti energiju kod kuće, u uredu ili u svom vozilu. Tvoje iskustvo s energijom može biti toliko moćno da odlučiš čak započeti svoju praksu iscjeljivanja kao svoju profesiju.

DODATNA ZNAČENJA:

v Počni tečaj liječenja energijom kao npr. Reiki, Qi Gong, iscjeljivanje pranom i iscjeljivanje dodirom
v Tvoja životna misija uključuje liječenje energijom
v Pročisti prostor u svom domu ili uredu putem feng shui, ili goruće svijeće ili neke druge metode liječenja energijom
v Izbjegavaj situacije, mjesta i odnose sa grubom energijom
v Sve se iscjeljuje i sve će biti OK

Merlin – nitko ne zna zasigurno da li je Merlin uistinu živio ili ne. Ono o čemu se svi slažu je to da je Merlin arhetip i epski, mitološki tip čarobnjaka. Povezan je s Kamelotom kralja Artura, Avalonom i Glastonsburyem. On je također aspekt Heremesa Trismegistusa, učitelja ezoterične mudrosti.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Post je objavljen 03.08.2007. u 13:44 sati.