Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gotomaki

Marketing

"MONSTRUMOVA OBJAVA ZA JAVNOST"

Ako ste čitali prošli post onda ste pročitali i kako je naša Antonia prevarila svog dečka Antonia iliti Monstruma i između ostalog ogovarala nas, svoje prijateljice iza leđa. Naši odnosi su s njom gotovi a ja sam dobila čast objaviti kaj njen bivši dečko ima za reći :)


Kao prvo želim se zahvaliti Jani što mi je omogućila da objavim na njezinom blogu pravu istinu između Antonie i mene.. Neželim više nikome lagati, a vjerujem da mnoge zanima.
Želim odmah reći da je Antonia jako dobra cura, ali zna jako povrijediti čovjeka.. Dao sam sve toj curi, volio sam ju, htio sam da vidi koliko mi je posebna, koliko mi je stalo do nje. Ali nikada mi nije dala priliku za to.. U pola godine naše veze vidjeli smo se ukupno pet puta.. Iako sam gotovo svakodnevno čekao Antoniu pred njezinom kućom u nadi da će izaći, da ću ju zagrliti, pitati je kako je.. Ali nije, rijetko je kada izašla.. Nisam se nikada ljutio na nju, ali bio sam shrvan.. Drugi dan bih opet došao.. nije bilo moje Antonie.. Imala bi uvijek razne razloge, ali dobro.. Antonia, znam da ti je bilo teško i da te je bilo strah.. Ali htio sam samo da dođeš do mene, da te zagrlim i da prebrodimo to zajedno.. Druga stvar, kada god bih razgovarao s nekim od Antoninih prijateljica, Antonia je postala strahovito ljubomorna.. Nije htjela više niti razgovarati samnom.. A samo sam htio biti dobar sa svima vama, da Antonia vidi koliko ju volim.. Dok je Antonia u to vrijeme, neželim nikoga vrijeđati, ali u najmanju ruku se šlatarila sa svima, kada sam rekao da mi to smeta, rekla je da su joj to samo prijatelji.. Ali dobro.. Vjerovatno će Antonia ovo pročitati i shvatiti kao napad na sebe, ali nije tako.. Želim još reći da mi je žao što je sve ovako završilo, moglo je biti prelijepo.. Nadam se da će Antonia naći dobroga dečka, da će ju voljeti i da će im biti lijepo.. Danas mi se javila, i ponašala se prema meni kao da nikada ništa nije niti bilo.. Antonia, iskreno, to je bilo jako ružno od tebe nakon svega.. I dalje želim da budemo prijatelji, i pomoći ti ako ćeš što trebati.. Ali neželim ti smetati ako ti to neželiš i petljati ti se u život.. Rekli smo jedno drugom zbogom, i nemoj mi doći plakati za koji dan da želiš da opet pokušamo kao što si stalno radila.. Radi što želiš, ako misliš da ćeš time postati faca i dalje laži svima da si bila tj barila se sa crncem, talijanima itd.. A onda meni govoriti da to nije istina, da si htjela samo da budem ljubomoran.. A svi znaju da to nije istina.. Antonia, poljubili smo se nakon tri mjeseca veze i to samo jednom.. neka i to svi znaju.. tako da.. nemoj lagati i pričati gluposti da uokolo imaš dečke.. Ništa ti ne zamjeravam, bilo je lijepo kada smo bili jedno pored drugoga, ali ti se bojiš prići mi i to je prava istina.. Zato naša veza nije uspijela… Sve si upropastila.. I ubuduće kada mi želiš nešto reći, reci mi to u lice.. ne preko msn-a ili poruka.. Želim se još samo zahvaliti Rubi, Jani, Barbari, Lari, Nixi, Hel,i ostalima koji su bili uz mene dok mi je bilo teško.. te se ispričati Tinu i Svenu na onome što sam im radio dok sam bio sa Antoniom.. U ovome trenutku mi je žao što sam ikada bio s Antoniom, nije zaslužila ono što sam joj htio pružiti.. Trebao sam slušati dečke kada su mi pričali o njoj i kakva je kao osoba..kao npr jedan razgovor s jednom osobom iz bivšeg 8c razreda prije no što smo Antonia i ja prohodali...
9.3.2007 20:02:21 ......... Main (MSM) antonia Lucic
9.3.2007 20:02:41 ......... Main (MSM) lol kak si jadan
9.3.2007 20:02:50 ......... Main (MSM) ona je ru.....
9.3.2007 20:02:59 ......... Main (MSM) lol nemas ukusa
9.3.2007 20:06:53 ......... Main (MSM) jadan si fakat !!!!!!!!!!!!!!!!
9.3.2007 20:07:38 ......... Main (MSM) NEMOJ NA TO PAST
9.3.2007 20:08:44 ......... Main (MSM) lol streberica i glupa ko nis niko je ne voli
9.3.2007 20:08:51 ......... Main (MSM) a ona si umislja da ju svi
9.3.2007 20:07:24 ......... Main (MSM) ZAS ?
9.3.2007 20:07:31 ......... Main (MSM) ZENA JE ........
I još puno toga, ali neželim vrijeđati Antoniu.. Žao mi je što ti nisam vjerovao bro.. Nadam se da ćeš pročitati ovo.. Pravi prijatelji su se pokazali, a lažni neka se maknu..Zbogom Antonia.. Sretno.. P.S. Još ćemo se mi vidjeti ..


Post je objavljen 02.08.2007. u 22:30 sati.