Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/decay

Marketing

Pferde Balsam - oliti Kronike iz Bilja

Image Hosted by ImageShack.us

Oci vas ne varaju, ovo je zaista neka krema na kojoj je nacrtan KONJ, a jos usto ako znate njemacki, vidjet cete da se cijela stvar vrti oko konjeva! No, sto je poanta cijele price, ova krema ne sluzi za konje, vec za ljude, najcesce onima iznad 60. Ali, da bi cijela prica bila jos ljepsa, za ovim cudm vam hara prava posast, barem koliko sam vidjela u baranji. Podsjeca na stare dane, kada se nesto dijelilo; jednostavno ne mozete doci na red u trgovini kada stigne posiljka toga, makar vi htjeli kupiti samo pisljivie zvakace. Trgovina se napuni penzicima koji pak svoje kese napune tom kremom. I naravno, postavlja se pitanje, sto je tako dobro u toj konjskoj mascobi, kako ime kaze?
Proizvodac veli da smiruje nadrazenu kozu, ima ljekovito djelovanje na sto god hocete, ublazava bol u zglobovima (ili gdje vas vec sto boli), itd... Ali nije da je to jedina krema-mast u ponudi svima nam dragog Biljemerkanta, neee, imate cijelu policu mascoba i krema, kremica za sto god pozelite. A zasto bas konjska mast, e cini se da to ipak ostaje tajna.
Nadajmo se samo da ce ta posast brzo proci, kao sto je prosla i ona za svim ostalim, pa ce mir i spokoj ponovno zavladati malim selom, sredistem opcine i mekom seoskog turizma s voljenom nam Verom Eftimov.

Post je objavljen 02.08.2007. u 09:31 sati.