Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dosomething

Marketing

...°°°°~~~...°°°°~~~...°°°°°~~~...

jao ljudi pa evo da ja napisem novi post.....
U subotu bili na osjeckoj ljetnoj...ma bilo super...svirala Crvena Jabuka(kao sto znate), ja ne znam bas njihove pjesme(samo refrene znam) al svakako mi skakali i bilo je super....bili su: Lara, Ana, Petra, Matea, Vedran, mali Ante, njihov frend, Kralik, Žužana, Viro, Dino, Mislav, Kata i jos neki, ne sjecam se vise....Vratili se kuci u pola 1....i tako.....
U nedjelju Ana i Matea osle na more(u Vodice), u ponedjeljak Lara osla na more(ona ce ici svagdje), jucer osla Petra na more(u Šibenik)...ma svi mi osli na more i ja se sad dosadjujem...u subotu idem u Viroviticu...jeeeeeeee, jedva cekam.....
Danas sam bila s Mirnom vani.....hehe...bilo je dobro...vidjela sam neke ljude koje je uvijek lijepo srest i neke koje nije lijepo srest :(
eto..sutra idem s Mirnom do Spara malo gledat po trgovinama, hihihiihihi.....
eto idem ja......poZzZzZzZzZzZzzzzzzZZzZz........ i komentirajte.....kiss

i evo mali dodatak...procitajte...


Prolazeæi pored sobe svog sina, otac je bio zapanjen vidjevši krevet lijepo poravnan i sve uredno i pospremljeno. Tada je vidio omotnicu na jastuku. Na njoj je pisalo “Tata”. Sa najgorim slutnjama, otvorio je omotnicu i poèeo èitati pismo držeæi ga drhtavim rukama:

“Dragi tata,
Pišem ti s velikom žalosti i tugom.
Morao sam pobjeæi sa mojom novom curom jer sam htio izbjeæi scenu s tobom i mamom. U Jani sam našao pravu strast i ona je tako lijepa.... Znam da ju ti ne bi prihvatio zbog svih njenih piercinga, tetovaža i njene uske motoristièke odjeèe kao i zbog toga što je ona toliko starija od mene, ali – to nije samo ljubavna strast.
Tata, ona je trudna.
Jana kae da æemo biti jako sretni. Ona ima kamp-kuèicu u šumi i hrpu drva za loženje što æe nam biti dovoljno za cijelu zimu. Želimo imati još puno djece.
Jana mi je otvorila oèi èinjenicom da marihuana stvarno ne šteti nikome. Uzgajati æemo je i razmjenjivati sa drugim ljudima u Komuni za kokain i ecstazy. U meðuvremenu, moliti æemo se da æe znanost ipak uskoro naæi lijek za AIDS da Jani bude bolje; ona to zasigurno zaslužuje.
Ne brini, tata, meni je sad 15 godina i znam se brinuti o sebi. Siguran sam da æemo vam kad-tad doæi u posjetu da vidite svoju unuèad.

Tvoj sin Tvrtko


P.S. Tata, ništa od toga nije istinito. Ja sam preko puta kod Tomice doma. Htio sam te samo podsjetiti da u životu ima puno gorih stvari od one školske svjedodžbe na mom pisaæem stolu.
Volim te!
Nazovi kad bude sigurno da se mogu vratiti doma.”



Post je objavljen 01.08.2007. u 22:06 sati.