Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/povratakpitomace

Marketing

Stanovnici Pitomače dežurni krivci za kriminal

MJESTO GDJE POLICIJA TRAŽI KRIVCE
Policija pretjerala, više nećemo šutjeti!


Kad je opljačkana Fina u Đurđevcu, policija je posumnjala da su u pljački sudjelovali članovi "pitomačkog podzemnog klana", pa su tada jake policijske snage ispitale brojne stanovnike Pitomače, no bez uspjeha. Nakon eksplozije ispod automobila virovitičke državne odvjetnice, policija je ponovno krenula prema Pitomači.

Kad god se u Virovitici nešto dogodi, policija za to najprije okrivi pojedince iz Pitomače. Pa nismo mi valjda najveći lopovi i kriminalci u ovoj županiji?! ljutito su komentirali stanovnici Pitomače. Otkad je prije dvije godine bivši policajac Igor Antoljak (27) optužen, a potom i nepravomoćno osuđen na četiri godine zatvora zbog navodne pljačke Hrvatske lutrije u Pitomači, obitelj Antoljak stalno ima probleme s policijom.

Igor je u utorak radio u drugoj smjeni u poduzeću, a onda mi je telefonom poručio da će otići na gulaš s dečkima. No, kad je došao oko 2 sata, policija u "golfu" dočekala ga je ispred kuće i odvezla u policijsku postaju. Oko 6.30 sati vratio se u društvu sedam-osam policajaca. Rekli su nam da su se dogodile grde stvari. Pokazali su nam sudski nalog te uz pomoć psa pretražili obiteljsku kuću, automobile i sve drugo, a puzali su i po tavanu.

Moram priznati da su policajci bili korektni. No, to što policija čini našoj obitelji veliko je maltretiranje zbog kojega pijem tablete i to više nema smisla. Pretjerali su, znamo da nismo krivi, dosad smo o svemu šutjeli, ali više nećemo rekle su majka Đurđica Antoljak i njezin sin Hrvoje. (D. Š.)
Večernji list

Post je objavljen 01.08.2007. u 21:48 sati.