Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mirnalovesnoname

Marketing

Nemam ja onih 18 godina...

Hej ljudi!!!!!!!!!!
Ma ja sam danas preeeeeeeeeesretna!!!!!!!!!!!!!! :)))))))))))
Baš mi je divan dan i moja divna ekipica mi je uljepšala dan,a pogovoto moj dragi Dražen!!!!!!!!!!
Marynyca i Kiki su danas došle do mene! Poslije njih je i Dražen došao! Kaže on: možda odem ove godine u Sutomore s bratom!! U prvi tren...ja sam samo boljedo gledala i onako...MOLIM????????????????????????? JA NE MOGU VJEROVAT!!!!!!! Počela vrištat!!!!!!!! I kaže on meni: PA MOŽEŠ S NAMA!!!!!!!!!!!!!! Ja ostala paf!!!!!!!!!!! On i buraz bi tamo išli u vikendicu od ujaka. Ali postoji problem...moji roditelji...treba sad njih nagovorit i nabacit neku spiku! E LJUDI,MOLITE SE ZA MENE I DRŽITE MI FIGE DA IH NAGOVORIM!!!!!!!!!!! Šanse da idem u 0,00000000000000000000000000001%,ali NADA UMIRE POSLJEDNJA! Ali ni oni nisu sigurni hoće li ići... Joj,tako bi išla!!!!!!!!!
Zezali smo se,smijali do suza,kartali...bla,bla...i još puno toga! :)
Ja sam se nešto smijala kako je Dralle kašljao,kao neki starac i kaže Kikici: vi kao da ste se napušili! Hehe...rofl... Ja sam umirala od smijeha,a oni su se smijali tome kako se ja smijem. Kasnije sam ja rekla: ma čekaj da uključim bljutut...e oni poumirali... :))))
Gledali smo i No Name i oni su se opet smijali onom kobnom sudaru! :)
Evo neke naše slikice...
Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Napokon sam našla nove slike,ali veće pa uživajte!
Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us
I to je to...velika pusa svima!!!!!!!!!! :)))))))))))

DODANO!!!!!!!!!!!!!

Neću da molim Lejlu

UČEŠĆE u "Velikom Bratu" Danijelu Alibabiću, pevaču podgoričke grupe "No nejm", donelo je veliku popularnost, ali i mnogo toga promenilo u životu. Postao je, kaže, zreliji i ozbiljniji. Devojka Lejla, s kojom se zabavljao dve godine, ostavila ga je zbog romanse koju je u kući imao sa Eminom. Međutim, za neverstvo Danijel joj se "odužio" pesmom kojom je trijumfovala na "Sunčanim skalama" u Herceg Novom. Posle svega, njegovu naklonost i ljubav zadobila je pop pevačica Sonja Kocić.
- Baš me hoće pevačice - šali se Danijel. - Sonja je izuzetna cura, lepa, ali i veoma pametna. Nije ljubomorna i odlično se razumemo. Tek smo na početku veze, tako da je rano pričati o nečem više.
* Lejlina pobeda na "Sunčanim skalama" ponovo vas je, na neki način, zbližila. Da li se nešto promenilo?
- Činjenica je da sam napravio grešku preko koje Lejla nije mogla da pređe, ali nemam nameru da nekog celog života molim. U početku mi je bilo žao što više nismo zajedno. Lejla je veoma talentovana pevačica, ambiciozna i tvrdoglava. Kada nešto naumi, to i ostvari, a verovatno ćemo i ubuduće sarađivati.
* Mnoge je iznenadilo to što niste nastavili emotivnu vezu sa Eminom?
- Između Emine i mene bilo je hemije i simpatije, ali se nisam zaljubio u nju. Ostali smo prijatelji i povremeno se čujemo. Nije važan samo fizički izgled. Ona je lepa i dobra devojka, ali je mnogo razmažena i ne snalazi se najbolje u društvu. Da smo zajedno, stalno bismo se svađali. Volim jake i stabilne ličnosti, a Emina to nije.
* Šta se konkretno promenilo u vašem životu posle izlaska iz kuće "Velikog Brata"?
- Učešće u jednom takvom rijaliti šouu može psihički da ili da vas uništi ili da vas ojača. Mene je, srećom, ojačalo. Bilo je to dragoceno iskustvo. Tamo sam naučio da kuvam, spremam kuću, pričam s ljudima koje prvi put vidim i, naravno, da spavam ispod kamere koja je non-stop zujala. Naučio sam da budem samostalan, što će mi mnogo olakšati život kad se preselim u Beograd. Za ulazak u kuću prijavio sam se kako bih otklonio sve predrasude u vezi sa grupom "No nejm" i nisam se pokajao.
* Da li ste u kontaktu sa bivšim ukućanima "Velikog Brata"?
- Jedino nisam u kontaktu sa Ogijem. Sa njim nisam uspostavio kontakt ni dok sam bio u kući, jer mi se ne dopadaju isfolirani ljudi. Volim kada je neko inteligentno i lukavo "namazan", a on nije čak ni to. Mnogo mi je drago što je pobedio Saša, jer je divan čovek, ali, verovatno ne bih glasao za njega. Ovo je rijaliti šou gde ne bih ocenjivao iskrenost, već bih odabrao osobu koja 24 časa može da drži pažnju. A to je, svakako, Maca.
* I, šta sad? Kakvi su planovi?
- Već dugo je u pripremi album čiji se izlazak očekuje u septembru. Moja najveća želja je da posle objavljivanja tog CD-a održimo koncert u Beogradu, makar to bilo na nekoj livadi. Voleo bih da publika čuje kako uživo sviramo, jer mnogi misle da smo mamini i tatini sinovi, što nije tačno. Publika u Srbiji zna da prepozna i da ceni pravi kvalitet. Ko napravi karijeru u Srbiji, znači da nešto vredi.


Ljubav beogradske pevačice i podgoričkog muzičara
Danijel i Sonja zaljubljeni do ušiju

Image Hosted by ImageShack.us

Simpatije između Danijela Alibabića i Sonje Kocić prerasle su u pravu ljubavnu vezu. Beogradska pevačica „na privremenom radu“ u Sutomoru i đetić iz „No nejma“ ne odvajaju se jedno od drugog. Najčešće su zajedno na plaži, ali se sunčaju isključivo po mesečini.
- Danijel je divan mladić. Ja se sviđam njemu, on se sviđa meni i to je to. Skoro svako veče dolazi iz Podgorice u klub „Bahus“ u Sutomoru, gde nastupam i mnogo nam je lepo - kaže Sonja.
Na pitanje da li je ukućanin „Velikog brata“ romantičan, Kocićeva kaže:
- O, da! I to veoma. Napisao je pesmu i poklonio mi je. Jedva čekam da je snimim. Pretpostavljam da će biti veliki hit jer je od srca (smeh). Na plaži, dok po mesečini sedimo na ležaljci, stalno mi nešto peva i zaista se pored njega osećam kao princeza - otkriva Sonja.
- Mnogo mi je lepo u Sonjinom društvu. Ona je izuzetna devojka: lepa, zgodna, šarmantna, dobro peva i veoma je ambiciozna. Ma, skroz je po mom ukusu. Od kada sam je upoznao u junu na Festivalu u Budvi, proradila je hemija. Stalno mislim na nju i nedostaje mi, pa svaki čas idem u Sutomore da je vidim - kaže Danijel.
Na pitanje da li je to samo letnja ljubav, đetić otkriva:
- Pa... Veza još nije ozbiljna, ali sve je mnogo slatko i interesantno. Nadam se da se neće završiti kad prođe leto. Viđaćemo se i po Srbiji kada ona završi letnju gažu u Crnoj Gori jer „No nejm“ u Beogradu snima album. Biću tu i da joj pomognem u vezi sa njenim albumom. I, znate šta? Od sada ću svakoj budućoj devojci pisati pesmu jer vidim da je taj romantični stil udvaranja neprevaziđen - kaže Alibabić.

Image Hosted by ImageShack.us

Sonja Kocić, atraktivna plavuša koju su na festivalu u Budvi prozvali srpska Pariz Hilton zbog velike fizičke sličnosti sa hirovitom bogatašicom, u poslednje vreme je često u društvu Danijela Alibabića iz „Nou nejma“. Nekoliko dana nakon što se vratila iz Budve, gde je najviše vremena provodila upravo sa popularnim Đetićem, ponovo je otputovala u Crnu Goru. Njih dvoje se juče viđeni u jednom podgoričkom kafiću, a prijatelji za susednim stolom su se u šali raspitivali kada će biti svadba. „Sonja je lepa i pametna devojka, divno se slažemo i imamo mnogo tema za razgovor. Lepo mi je s njom, a ostalo je tajna“, zagonetan je Danijel.
Da li su u vezi: 90 odsto

Post je objavljen 31.07.2007. u 21:25 sati.