Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pavel91

Marketing

DINAMO,MOJ DINAMO!!!!!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Nakon što je Dinamo prešao prepreku zvana Hazar, slijedi novo Europsko iskušenje tj. 2. prekolo Lige prvaka protiv slovenske prvaka ekipe Domžala. Nakon neuvjerljive igre protiv Hazara sve je više i ...

... više skeptika oko Dinamovog prezimljivanja u Europi, ali ipak kolika-tolika utjeha može biti to da momčad još nije bila skroz uigrana te da im je ipak utakmica prvog pretkola bila u preranoj fazi priprema.

Nogometaši Dinama su u prvi susret u Azerbajdžanu ipak ušli sa određenom dozom bahatosti, a to se moglo i primijetit. Vjerojatno su mislili »lako ćemo mi njih», ali opet se ponavlja stara poslovica koju u zadnje vrijeme sve češće i češće koristimo a to je - danas svi igraju nogomet. Ali tih 1-1 iz Azerbajdžana je bila dovoljna zaliha za utakmicu u Zagrebu.

Počela je i utakmica na Maksimiru i svi su očekivali «petardu» u mreži Hazara, ali pravi šok je stigao kada je domaći vratar Koch sa 35 metara primio gol iz slobodnog udarca, strijelac gola za goste bio je Junior. Sa rezultatom 0-1 se otišlo na poluvrijeme, ali Dinamo je na kraju uspjeo preokrenut rezultat.

Prvo je Vugrinec u 56 min. uspjeo glavom svladati gostujućeg vratara, a totalni preokret se dogodio u 99 minuti kada Mandžukić zabija za 2-1. Nakon toga u 117 minuti Hazar totalno pokorava Tadić.

Dinamo zasada može mirno spavati, a i trener Ivanković sve do 1. kolovoza kada na stadionu Športni park u Domžalama Dinamo igra protiv istoimenog domaćina.

Treba napomenuti kako je Domžale pobijedilo Tiranu u oba susreta. U prvom susretu u Sloveniji je bilo 1-0 za domaćina, a u uzvratu u Albaniji je rezultat bio 2-1 za Domžale.

Upravo u utakmici protiv slovenskog prvaka ćemo vidjeti dali su ambicije «Europskog Dinama» samo nerealne mašte, ili ipak realnost.

Ekipa je do sada imala vremena da se uigra tj. pripremi jer počelo je i hrvatsko prvenstvo gdje je Dinamo uvjerljivo u subotu svladao ekipu Šibenika 5:0. Sve u svemu biti će zanimljivo pratiti Dinamo u kvalifikacijama za Ligu prvaka.

EVO I VIDEA-gledajte i uživajte u pogotcima-˝IZAĐITE NA BALKONE I POZDRAVITE ŠAMPIONE!!!˝


Post je objavljen 31.07.2007. u 19:00 sati.