Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hanadeka

Marketing

Sparky je narastao!!

Sigurno već mislite da sam dosadna kao buha jer svaki dan pišem novi post, ali što ću kad mi je dosadno za poludit zijevzijev.
Baš i nemam nekih posebnih tema za opisivat niti se išta dogodilo, pa sam odlučila da ću pisati o Sparkyu koji je pred malo navršio 4 mjesecaeek i sada je prava velika pasinacool.

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Da to je on! Teško za vjerovati da je to isti psić kojega smo uzeli iz azila. Vratite se malo u onaj post u kojemu sam stavila njegovu prvu sliku pa malo pogledajte iz čega se u što pretvorio.yes.
Još uvijek grize kao lud ali pomalo ga prolazismijeh.

Image Hosted by ImageShack.us


Možda sam već spomenula da smo mu napravili box? Ako nisam onda ste sada saznali. E, pa sada, on baš i ne voli boraviti u njemu što moje strašno ljuti burninmaddo te granice da su ga već htjeli dat ćano, ali onda smo svi skupa našli rješenje tako da smo mu danas kupili lanac pa smo ga lijepo privezali za jedan kaki (voće) pa sad veselo trčakara po livadici.nut.

Image Hosted by ImageShack.us


Evo ga sada veselog na svome ručniku, s padelicom za vodu i hranu.smijeh
Još smo mu kupili neke žvakalice koje štite zube i daju svjež dah. Požvakao je jednu i sada mu dah fulllllll miriši po menticerek.

E, ova slika mi se jako sviđa. Izgleda kao oni psići iz The Dog.smijehrolleyesnaughty

Image Hosted by ImageShack.us


Eto! To bi bilo sve za sada. Još ću vam za kraj staviti njegovu sliku tek kada je došao tako da vidite koliko se promijenio.

Image Hosted by ImageShack.us


Kissiccakiss

P.S.-oću punnnnnnno komentara


Post je objavljen 31.07.2007. u 16:01 sati.