Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/spuzvinanevjesta

Marketing

Tražim inspiraciju!! Ima tko????

Upristojit ću se....
Napisati novi post...
Evo vratih se sa kave. Imala sam intrvju sa bubnjarom M.A.K.S.-a...Nadasve skroz simpa lik.Platio je kavu...Vratit cu mu :) (da...da...častit ću te kavom yes)
I tak..ostala sam bez inspiracije za pitanja pa je dečko sam morao pričati.
Da li je to zbog toga što me prala nervoza ili što li?
A ki bi me znao.
U ovom datom trenutku sam jako zbunjena (zašto ana????) pa se ne mogu u biti definirati. I trebala bi napisati članak ali ne mogu. Lack of inspirejšn...opet.

Sandy ima tipa. Da ne povjeruješ. Iznenadila nas je. U biti on nas je iznendaio jer smo to od njega morali saznati...očito joj je bilo teško objaviti da je u vezi svojoj jedinoj i najdražoj kumi.
S druge strane moja draga Sunce mi jeotputovala danas na Hvar...i necu je vidjeti mjesec danano
Sunce come back!!!

Bas nemam inspiracije za pisanje. Onaj posao me ubija...izvlači svu energiju iz mene. To je moj dragi Hef kriv. Hvala ti Willy...Inače prodajem suvenire...da, da...dream job! Pa sam dala otkaz....radim još dva dana, i onda slijedi uživancija. Idem na Fratarski 4 dana spavati pod zvijezdama, u nabavku svih potrebnih stvari za školu (mrzim šoping zijev ) i napravit cu đir po Italiji...nisam dugo....Mozda bi skoknula i do Zg-a da si vidim moju Valneicu, Unicu i da mi Matija skuha kavu...Sve u svemu imati ću pet soma u novčaniku pa ću se istrošiti (kako bi opet na jesen bila švorc smijeh)

Idem pisati članak...ak dobijem inspiraciju.
Ak ne...sorry Regionale, imat ćete isfušaren intervju!

Baj baj...kissly
Vaša...
Mladenka... (ovaj nick me živcira...promjenit ću ga...ali ne još jer...zamisli!!! NEMAM ISPIRACIJE!!!!
Idem ju kupiti!! Kiss)

Post je objavljen 30.07.2007. u 19:05 sati.