Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/slavisa

Marketing

Osječka ljetna noć

za sve one koji nisu iz osijeka, ali i za one koji jesu :) :

osječka ljetna noć održava se svake godine zadnji petak i subotu u mjesecu (ljeti). nešto najavljuju da će iduće godine svaka trajati tjedan dana (dakle zadnji tjedan u mjesecu).

evo sada u petak i subotu završila je druga ovogodišnja ljetna noć pa da vam malo kažem što se to događa kod nas u gradu tih dana:

27.8. u 20 i 30 mogli smo na glavnom trgu (1) gledati Drniški puhački orkestar, a iza njih je nastupila klapa Cambi u 22:30. samo 100-tinjak metara na drugoj (6)strani nastupao je osječki rok ban "Wasted Generation", a 50-ak metara na "trećoj" strni glavnog trga (ispred katedrale) (2) bio je kutak za djecu - projekcije crtića, natjecanje u SONy play stationu..
na promenadi smo imali "kutak za romantičare ( svirao se pijano i violina)(4), a na svakom ćošku mogli smo vidjeti tamburaše koji su vrvili iz nekoliko osječkih kafića.

28.7 u 22 h na glavnm trgu CRVENA JABUKA (prošlu ljetnu noć- krajem 6 mjeseca bila je SEVERINA)(1). zatim opet ispred katedrale kutak za djecu (2), ispred Esseker centra (3) se plesala salsa te salsa karneval u centru! na trgu Slobode ne znam što je bilo ali je bilo (obično se kuha grah ili čobanac) (5)

eto to je samo mallli dio onoga što bude- da ne spominjem one silne balone, ćevape, kokice.. što se prodaju na svakom ćošku.

sve trgovine rade do ponoći (i bude super popusta do 70-80% pa je to super vrijeme za šoping), a svi kafići mogu raditi (i rade) dok god ima ljudi (to bude do kaaasno navečer iliti rano ujutro).

pola toga sam zaboravio reći- samo da se zna ovo je mali dio onoga što se događa i tako bude svaki put i svake godine. sljedeća ljetna noć je zadnji petak i subotu u ovom 8. mj. pa eto možete se doči malo provesti i kod nas- ima za svakoga po nešto GARANTIRAM

opis slike




Post je objavljen 30.07.2007. u 14:56 sati.