Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/opal

Marketing

Ovotjedni mix

U ponedjeljak je bila ona kava na koju me pozvala cura koja ju nije organizirala, niti je pitala tipa smeta li mu da dođem. Je da mu nije smetalo, al sam se osjećala retardirano. Sljedeća tri dana mi nije bilo do nikakvih kava. U petak sam poklekla :D
Poslala sam SMS toj curi, tom tipu, još jednom tipu i još jednoj curi koja mi je bila najbolja prijateljica. Svi su odgovorili pozitivno osim te bivše NP. Ona se nije oglasila.
Sjedili smo nekih 20 min. kad mi je zazvonio mobitel. Ona. Pretpostavljala sam što će reći – tek sad vidjela poruku. Tako je i bilo. Prestala sam joj vjerovati u te izgovore koliko ih često rabi. Pitala je za vikend. Rekoh da ovaj neću prespavati kod momka, da sam samo u subotu u Splitu. Pitala je za kavu u nedjelju. Rekla sam joj da se javi s predosjećajem da do kave neće doći.

Kasnije je ovaj koji je organizirao prošlu kavu pozvao još dva tipa (isto iz bivšeg razreda). Bilo je lijepo. Ona cura je po običaju otišla s momkom nakon što je on došao s posla, večerao i otuširao se. Malo kasnije smo otišli i ja i dva tipa, ostala su ona dvojica koja su kasnije došla.

Subota – Split. Ujutro naručila laptop, torbu i miša.
Laptop i miša u Linksa – dolaze mi na kućnu adresu u četvrtak, torbu u HGspotu s tim da u utorak dolazi u Split, a ja ću ju doć dignut u subotu. Nije mi se dalo naručivat u Šibeniku pa opet ić po nju kad sam već bila u Splitu i kad mi je splitski HGspot na zgodnijoj lokaciji nego šibenski, a ionako sam u subotu tako i tako u Splitu. Dostava na kućnu adresu sam odbacila radi para. Nije mi nužno potrebno.

A danas me zvala ona cura. Ne da nas dvije odemo na kavu (kako sam skužila po razgovoru u četvrtak) nego da ju je jedna cura zvala kao jesmo za pivu oko 21:00 - 21:30. rekla sam da mi je to prekasno.
Ta cura mene i ne zna. Zna u koji sam razred išla u srednjoj i možda što sam upisala. Fizički me se ne može sjetiti. Možda je cura i rekla da me pozovu ili da joj ne smeta ako ću doći, ali poučena iskustvom od ponedjeljka čisto sumnjam.
Piće u 21:00 – 21:30 mi je prekasno jer kad bi došla doma? Mi visimo po pićima po 3 - 4 sata, a večer želim provesti onlajn – s momkom. Mislim da je dan dovoljno dug da obavimo željena pića.

Inače, u ponedjeljak mi je ona druga cura rekla da mogu s njom na kupanje kad ona ide s materom – svaki drugi dan (ostale dane ide s momkom). To je njenoj materi palo na pamet. Valjda zato što joj ova subotom reče da će prespavat kod mene (prespava kod momka).
Odbila sam. Rekoh da ne volim ta kupanja sa tuđim starcima. Zato i ne idem više na kupanje s onom drugom – jer joj dođu stari i mala sestra. Zapravo, ja više i ne idem na kupanje. Nemam volje (a na to je svašta utjecalo), a niti imam s kim. Tuđi starci mi zbilja ne trebaju, dosta su mi moji. Ponekad se zaželim, ali kad se svega sjetim, prođe me volja.
Dane gubim doma, onlajn. Na vrućinu sam više navikla. Lagano pijuckam vodu i kavu ispred monitora s virtualnim društvom. I lijepo mi je :)

E da – noć sa srijede na četvrtak nisam mogla spavati i ujutro oko 6 sam odlučila da ću lagano do grada. Digla sam se oko 7, istuširala, obukla, pokupila potrebne sitnice i otišla. Kupila sam Voltarene rapid, čak 3 kutije, momkovoj materi jer ih u Splitu nije našla. Sebi sam uzela dezedorans i kremu za depiliranje, momku poklon za rođendan (ne smijem još napisat što jer i on ovo čita :D). Uzela sam si jesti, sjela u kafić, naručila kavu i knjigu u ruke. Predobre volje sam bila kasnije. Nitko me ne može shvatiti, nitko si ne može predočiti koliko to mene renovira cerek Na odlasku sam pozdravila bivšu profesoricu iz etike. Draga žena – pružila mi je ruku i poljubila me u oba obraza :D Nije smiješno, zbilja je draga :) Ona i prof. iz filozofije su jedini profesori kojima mogu zahvaliti što su me potaknuli na neka promišljanja o sebi i životu koja su mi pomogla u gradnji karaktera, pogleda na život i smisla za moral.

Post je objavljen 30.07.2007. u 01:13 sati.