Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zzum

Marketing

the takedown (letter pt_2)

Danas pjevam našu pjesmu, onu koju nikad nismo imali, onu koju nikad nismo čuli. Danas mislim na tebe, na ono što mi je važno - nađeno a izgubljeno, nađeno i ukradeno. Danas ti pišem ovo pismo da znaš.. da znaš ono što ja ne znam, da znaš sve što jeste i nikad nije. Danas ovo neće imati smisla, jer je izgubljeno, nikad opet pronađeno.
I kada novi dan dođe, ti svi 'danas' će nestati i postati prošlost, izgubljeni u lišću u listopadu, u pahuljama u prosincu, u kapima kiše u travnju. Nađeno a ukradeno, nađeno i izgubljeno. I toliko vremena prođe, sva ta bol dođe. I znam da će 'danas' otići, da će nam novi dan doći, i znam da će vrijeme proletjeti i ... nadam se da će nam sjećanja ostati, kada ostarimo, kada vrijeme proleti.
Milijun je razloga zašto ovo pišem, milijun je načina da ti to kažem, milijun je misli o tebi, milijun je ... puno za jednog čovjeka. Stoga te molim, da po poslijednji put - dođeš, užeš me za ruku, približiš i šapneš mi... da po poslijednji put dođeš.. u snu, drugačije je nemoguće. Poslijednji put da dođeš i da ti napokon kažem, da skinem to sa sebe, da kažem: zbogom!
Sutra više neće biti naše pjesme, koju smo imali i slušali. Sutra neću više misliti na tebe, neće biti važno jer je izgubljeno. Sutra ti više neću pisati pismo, nitko više neće ništa znati. I tada će svanuti novi dan.. sa novih milijun razloga, sa starih milijun razloga. A sve što oću je reći ti riječi rastanka i zauvijek nestati iz tvog života. Biti zaboravljen...?


-----------------------------------
note "1:prije komentiranja, volio bih da ovo ne uzimate kao osobno pismo. posvečeno je prijatelju - sretno i nedaj se!! usput, nek se zna da je nisam tako osjećajan, flah! -.-
note "2: glasajte još uvijek za moj blog!! link je sa strane ;)
note "3: za one koji slušaju Yellowcard grupu - možda ste primjetili da su nazivi postova po pjesmama sa njihovog novog albuma Paper Walls. Album je odličan i daje mi inspiraciju =)
note "4: neću odgovarati više na svaki komentar, nego samo ako bude pitanja. ali znajte da čitam sve i davas sve pozzdravljam. uživajte mi!
-----------------------------------

Post je objavljen 29.07.2007. u 22:08 sati.