Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/izazovi

Marketing

Prijatelji, često mislim na vas...


Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Bok !
Evo me opet, kao što sam i obećao. Zadnji put nisam Vam stigao sve opisati, nisam stvarno imao vremena...
Pa tako je to bilo...
Na početku sam radio 11 dana u Botincu, mjestu blizu Zagreba. Tu sam bio poslan s još trojicom prijatelja na ispomoć u žetvi pšenice. Tako sam tamo naučio mnogo o najsuvremenijim strojevima, kombajnima i traktorima, koje posjeduje Bc institut. Kao što sam prije napomenuo, na poljima Bc instituta sam radio 31 dan (i to od 22.6. do 24.7., do ovog utorka). Nakon pšenice, vratili su me u Rugvicu u kukuruze, u metlice. Tu sam stekao odlično društvo, zafrkancije i smijeha, no kako su dani prolazili, najveći šaljivci su polako bili slani kućama iz dana u dan. Moram tu spomenuti svoga prijatelja Đudu s kojim sam si postao najbolji. Tu je bio i Ćorić (čitaj: Jaro) s kojim zezancije nije bilo kraja. Na kraju su ostali dobri i ozbiljniji radnici. Ovog sam utorka i ja odlučio da mi je dosta, te smo Đudo i ja prekinuli posao, koji je ionako već pri kraju. Još par dana i sve će biti gotovo. No sad su ostali pretežito stariji radnici. Stekao sam puno prijatelja, iskustva i ozbiljnosti. Osjećam se kao nov.

Isto tako, početkom mjeseca došla mi je sestrična iz Irske koja je ostala kod mene tri tjedna. Za to vrijeme moji Bosiljevčani su tako zaludili za njom da je bilo i svađa! Ali ona je odabrala samo jednoga od njih...srećom, situacija se sada smirila. Ja sam rekao da joj neću smetati, jer ljubav se ne smije braniti ! To je osjećaj kojeg ništa ne može uništiti, smisao postojanja... Ne može se to zabraniti....

Cijeli mjesec proveo sam također i sa prijateljem Matijom, s kojim sam se stvarno dobro provozao na motoru !!! Dobar je to i iskren čovjek, jedan od najboljih koje sam u životu upoznao.

Na Danima grada Čazme odlično sam se proveo, sreo društvo iz osnovne i srednje škole, sa svih strana i bilo je dobro, malo umorno. U petak je bila grupa Latino i nije bila tako luda atmosfera kao u subotu, kada je Vlado Kalember sve odlično popravio. Fešta do zore !

I eto, tako je to bilo... ovih dana se lijepo odmaram i razmišljam o svemu što je bilo i kako je moglo biti.... vraćaju mi se sjećanja o svemu.... Sada sam ipak drugi čovjek, pametniji i iskusniji.

Da, to bi bilo sve zasad. Ajde sretno u svemu i uživajte !
Čujemo se sljedeći put.

Veliki pozdrav !

Post je objavljen 29.07.2007. u 17:47 sati.