Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/smisaozivota42

Marketing

Paraokultizam

Jer je veoma skeptična i veoma dobra medicinarka, pitala sam majku vjeruje li u telekinezu.
"Što imam vjerovat kad sam vidjela to." rekla je.

Noćas sam bila izbezumljena sjećajući se razgovora i događaja.
I opet moje misli, užasava me sve to i grozno mi je i žao mi je ljudi koji imaju te toliko realne i vidljive sposobnosti. Jasno je da svatko osjeća sile, magnetizam i to, pa kad je nekome osjet malo pretjeran onda je tak jadan i ako to netko sazna može lako završiti iza Urala na istraživanju Budući psiholozi i fizičari, čuvajte ih ako ćete biti tamo. Nemaš život, imaš glavobolje jer svi takvih sposobnosti i imaju glavobolje i imaju ispodprosječnu koncentraciju na sve ostalo i izmoreni su stalno i imaju socijalnih problema čak i kad se ne zna za njihove posebne sposobnosti a i teško da će se ženit, nije da je sad najbitnije al mislim si pa zbilja ne bih htjela živjeti s dečkom koji me može po noći zaklati bez dokaza.
A ak se to nekom sviđa neka ne pokušava s plastičnim predmetima i takve gluposti jer se telekineza odražava na metalnim predmetima jedino.

Sva sreća da je svijet normalan pa da dignem razinu normalnosti bih rado stavila snimku nekog kukca nekrofila prije dva sata snimljenog pod mojim prozorom ali mi se neda čekati još dva sata da se uploada jer mi ne ide. Čak sam upravo shvatila kako "razmišlja" "mozak" saprofita za naš pojam uistinu.

Post je objavljen 29.07.2007. u 16:42 sati.