Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvdvirje

Marketing

Požar otvorenog prostora zahvatio kljet i šupu koja je do temelja izgorjela!


Dana 28.07.2007 (Subota) u 15:04 h zaprimljena dojava o požaru otvorenog prostora i klijeti sa šupom u Virju predio Careva-Glavica (Carovke).Vrijeme dolaska na mjesto intervencije 15:10 h. Zatečeno stanje na mjestu intervencije prilikom dolaska gasitelja. Drvena šupa kraj klijeti u potpunosti je izgorjela do temelja a klijet vlasništvo Lukić Franje je nagorjela. Sa jedne strane krovište je djelomično izgorjelo. Dok je u okolici gorjelo cca. 2 hektara suhe trave, kupinika, strništa i livada.


Na intervenciju su upućena četiri vatrogasna vozila sa 33 gasitelja. Iz DVD-a Virje su upućena vozila: Zastava, TAM 260, Mercedes 1124 sa 27 članova DVD-a Virje i Jedno vozilo JVP-a Đurđevac Mercedes 1124 sa 6 uposlenika. Uzrok požara je otvoreni plamen bez nadzora koji se proširio u okolini pa je tako i stradala kljet sa šupom.


Požar je lokaliziran požarište sanirano i završetak intervencije u 18 h. Pri povratku u DVD petstotinjak metara od požarišta izbija novi požar koji su vatrogasci također sanirali kad im je bio uz put na povratku kući izgorjelo je cca. 20 m kvadratnih šikare drveća i trave.




Post je objavljen 29.07.2007. u 00:00 sati.