Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/welcometomysoul

Marketing

ma šta će vam naslov uopće????

Hej hoj ljudovi i ljudovice…. mah
Kak ste vi meni? Jel vam, jako vruće? Ak nije pokušajte2-3 puta tjedno vozit 16 km(u dva smjera) ili tak neš… šalim se….smijeh
Evo mene opet u mojoj voljenoj Banovoj(ak netko nezna gdje je to… a žao mi je…. Nisam ja kriva), ubijam se od dosade, vrućine, bolova…od svega po malo. Al za divno čudo jako sam dobre volje. Osim ono malo tjeskobe. Nekak imam feeling da nemam dosta vremena. Imam toliko planova, a ljeto prilazi kraju…. Al da…. Od nekud se mora počet, pa sam tako u srijedu sa svojom Ančicom, Marijom i Anjom bila u Zagrebu gledat HP i red feniksa.thumbup Film je bolji od ostalih, ali ako pročitate knjigu(jednom, ili kao ja 7 puta) malo se razočarate…U četvrtak (26.7.) sam sa ekipom proslavila imendan u Tramontani na pizzi i mineralnojpartynjami(ne pitajte… btw.. hvala svima koji su me se sjetili…), jučer rasturala u biljaru u Pubu (wee… btw, ako vam netko kaže «ali ja neeeeeznam igrat biljar», ne vjerujte…. Posebno ako je riječ o friiik-u).
I sad. Što dalje, kako dalje, kuda dalje? Vjerujte imam puno, i previše planova, a vremena premalo. Pogotovo s obzirom na to da za nešto više od tjedan dana idem na more(moooooram… a ne želimheadbangpuknucumadblabla).
Trebali bismo organizirat još jednu roštiljadu, cijelodnevno kupanje u Lipiku, još jedan put u Zagreb… ma da.. valjda ćemo uspjet… bitno da mi već imamo planove za next summer….:Dbravo mi:D
Idem sad odmorit noge…
Uživajte ljudovi i ljudovice….znajte da vas sve puno volim….. ma obožavam… i ljubim…
I da, imam malu molbu(za one koji čitaju)… trebala bih popis nekakve literature, nekih naslova, bilo čega čime bih si mogla skratiti ove ljetne dane, posebno one preduge na jadranu…hvala….
Pljussa svima


Vaša biciklistica


Post je objavljen 28.07.2007. u 19:15 sati.