Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/xxbloodyhellxx

Marketing

Ala evo pišen novi post. Prvo želin svima zahvalit na komentarima koje se mi ostavili. Ovo mi je rekord po broju komentara od svih blogova dosad. Zato svima svima punoooo fala.

Kod mene se ne događa ništa posebno. Izlazin svaki dan, ne kupan se po običaju i tako to. Jučer san bila na Mertojaku. Baš mi je bilo dobro. Ono tamo san ipak živila dobrih 8 i po godina. Vidila san dosta ljudi, a posebno mi je drago šta san vidila Jopu. Nju stvarno nisan dosta dugo vidila i baš san zbog toga bila happy. Ostatak san bila sa Mirnon i Ivanon. I tako, uglavnon je bilo OK.

Ovih dana baš gledan svoje skejte koje san kupila prije otprilike misec dana. Već san ih cile uništila. Mislin, one su još čitave i to, ali ona lipa crna boja već je izblidila. A baš su mi bile lipe. To je vjerojatno zato šta san onih 8 dana šta san bila u Filipu nosila svoje skejte na plažu. Eh šta ćete, ja san teški talent.

S Knjigon san došla skoro do 300. strane. Ma predobra je stvarno. Čini mi se pa i najbolja dosad, iako su mi 3. i 5. stvarno predobre. Stvarno moran reć da neman problema s time šta je Knjiga na engleskom. Dosad su još umrli Divoljooki i Rufus Scrimgeour. Nekidan san opet plakala zbog knjige. Ratužila san se ka je Harry u Siriusovoj sobi pronaša pismo koje je Siriusu poslala njegova mama. Baš mi je bilo pretužno i ja, kakava san, san počela revat. Jedino me u knjizi dosad razočara Ron. On mi je uvik dosad bia među najdražin likovima, a sad se ponia baš ko pizda (sorrite na izrazu). Jednostavno je otiša, napustia ih zato šta ka Harry uopće nije ima nekakav plan oko toga šta radi i zbog toga šta često nisu imali šta za jest. Ostavia je Harryja i Hermionu same u potrazi za Horkruksima. Bilo mi je ža i Hermione jer je ostala uz Harryja koji joj je prijatelj, a Ron, kojeg je ka volila, je otiša. Ali dobro, tu nisan plakala hehe.

Eto to bi bilo sve od mene. Još jednon fala na komentarima. Za kraj jedan video. Arrivederci!!!


Prejak video nema šta. Svaki put varin kad ga pogledan. Pogledajte svakako! (Prvo isključite pismu doli)

Post je objavljen 28.07.2007. u 23:33 sati.