Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/unrealfilmovi

Marketing

Tango & Cash (1989)

Trailer
Režija: Andrei Konchalovsky,Albert Magnoli
Scenarij: Randy Feldman
Uloge: Sylvester Stallone,Kurt Russell,Teri Hatcher,Jack Palance,Brion James,James Hong...
Žanar: Akcijski,Komedija,Triller
Imdb
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Priča: Jedino zajedničko u životu Tanga i Casha policijska je značka. Tango je gospodin u odijelu i naočalama, yuppie koji se odrekao luksuznog života kako bi se priključio borbi protiv zločina, a Cash je energični policajac koji ne mari za izgled i ne oklijeva u privođenju zločinaca pravdi. Iako ne žele zajedno provesti ni trenutak, osveta dugogodišnjeg protivnika zbližit će Tanga i Casha na posve neočekivan način. Naime, zločinac Yves Perret namješta im posjedovanje droge i šalje ih u zatvor, gdje čame stotine uhićenika željnih osvete.
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
O filmu: Velik sam fan Sylvester Stallona i Kurt Russella, obadvojca su mi jedni od najboljih glumaca ikad i dosta njihovih filmova su odlični. Tango & Cash je film u kojem su zajedno glumili i film koj nisam pogledao sve do danas. Mogu reći da nisam razočaran, jer je ovo jedan od najboljih i najzabavnijih buddy filmova. Sama kombinacija likova kojih glume Sylvester Stallone i Kurt Russell je dobra , prepucavanja između Tanga i Casha su zabavna i smješna za slušat , a dok obadvojca krenu na "kick some bad guys ass" još je i luđe. Sam humor i One-lineri su dobari. Priča filma nije bila loša i držala me u interesu za razliku od većine filmova. Na početku sam mislio da će se većina radnje događat u zatvoru ,no dobre scene u zatvoru traju negdje 20 minuta, možda malo i više ,ali se većina radnje nije događala u zatvoru. Makar je Andrei Konchalovskyevo ime stavljeno pod režiju on je otiša sa redateljske stolice i zamjenio ga je nepoznat Albert Magnoli,čovjek je dobro režirao film i nemam velikih zamjerki na njegovu režiju. Film ima puno zabavnih scena, kao scena šore u zatvoru,probijanja borbenim đipom do zgrade,pokušaja da negativac progovori korištenjem stolice kod jednog lika i granate kod onog lika s repićem i dosta toga. Glazba i soundrack su još dobrithumbup.

Tango & Cash je zabavan i dobar film od početka do kraja sa dobrim glumcima, humorom, glazbom,akcijom ,dijalozima i solidnom pričom.

Ocjena 5/5

Post je objavljen 28.07.2007. u 12:36 sati.