Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hotsilent

Marketing

evo i drugi post... znam da je ovaj prije bio malo dug i sve to.. al nema veze.. nadam se da ce vam se svidjeti...

1.

OP3T Ł3G3ND@ ..

Yin - yang

Image Hosted by ImageShack.us
Shot at 2007-07-28

Simbol yin-yang sve je razumljiviji širom zapadnog svijeta. Slika je materijalnog svijeta. Najsavršeniji prikaz naše planete.

On simbolizira suprotnosti: Pokretne, vanjske, rastuće, gornje, tople, vruće, svijetle, hiperaktivne, muške značajke mogu se klasificirati kao Yang. Nepokretne, unutarnje, padajuće, donje, hladne, tamne, neaktivne i ženske značajke mogu se klasificirati kao Yin.


Ne samo da su yin i yang suprotni jedan drugome, oni ne mogu ni postojati jedan bez drugoga. Na primjer, kada ne bi bilo noći, ne bismo imali s čime usporediti njezinu suprotnost-dan. Kada nebi bilo mrznje, ne bi bilo ni ljubavi, kada ne bi bilo tuge, ne bi bilo ni srece.. Yin yang predstavlja suprotnosti i govori nam kako svijet ne bi bio ravnomjeran bez ijedne jedinice ( crno,bijelo..) ...

2.


Image Hosted by ImageShack.us
Shot at 2007-07-28


Život nas ponekad natjera da se zapitamo o pravim vrijednistima..
teska odluka.. kada te netko pita koja je tvoja najveca sreca, kada se osjecas najsretnijim i sto te cini sretnim.. da li bi znao odgovoriti.. pa i ne bi bas.. prave vrijednosti stvaramo mi svojim postupcima i razmisljanjima, svojim stajalistem i time koliko to otvoreno mozemo iznijeti i pokazati.. ponekad se zapitamo :" zasto se to bas meni dogadja " .. ali sve sto se dogadja tvorimo mi sami, iako toga nismo svjesni, ali da smo u presudnom trenutku malo vise, ili malo manje razmisljali ovako isto ne bi ispalo.. ne bi se ponekad gubili po nestvarnom svijetu, ne bi se zamisljali u oblacima gdje je sve savrseno, nego bi to i ostvarili .. ne bi tonuli u san suznim ocima, nesretni bas nasom sudbinom i vjecito trazili izlaz iz te, nama naizgled, beznadne situacije, nego bi dali sve od sebe da to popravimo, bili bi pametni i ucili na svojim greskama..
jebiga, zivot je zeznut, ali je bogat mnogim prilikama i uvijek se nadje izlaz ali i ono sto te drzi na zivotu.. svaki covjek ima svoju ulogu na svijetu, iako ponekad mislis da svijetu ne treba takva ili onakva budala, ali ne bi bilo isto... prave vrijednosti dolaze iz nasih misli.. dovoljnom kolicinom upornosti mozemo stvoriti svijet kakav mi zelimo i kakav nama pase.. mozemo si otvoriti mnoge prilike za koje nismo ni znali da postoje.. sagledajte zivot sa dobre strane, nadjite ono sto vas natjera da se svaki dan ustanete iz kreveta, ono sto vas cini sretnima, nadjite ljude, nadjite podrsku.. kada malo razmislite.. zivot ima smisla, zivot je lijep.. zivot je uglavnom onakav kakvim si ga stvoris, no ako ti se pojavi nezadovoljstvo u svemu tome.. promjeni svoju svakodnevicu, upusti se u stvari koje si prije samo zamisljao, riskiraj, uzivaj u zivotu... nikada nije sve tako crno, niti tako bijelo.. zivot je samo jedan i iskoristi to kako nabolje znas jer ti se druga prilika nece pruziti..



Free Image Hosting at www.ImageShack.us


ocekujem puno komentara... bez komentara nema novog posta.. haha... uzivajte i hvala

Image Hosted by ImageShack.us
Shot at 2007-07-28



Post je objavljen 27.07.2007. u 19:56 sati.