Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lopticaskocica

Marketing

Sedam dana

U slijedeći petak za sedam dana počinje moj godišnji. On će trajati punih dvanaest dana i to mi je prvi veći godišnji nakon nekoliko godina. Naravno da ću na more, a kamo drugdje. Ovu nedjelju planiram provesti na Sljemenu u društvu prijateljice, njene djece i mog nećaka. Gore na vrhu je ipak hladnije, a kako ja volim šumu i prirodu mislim d aću se lijepo zabaviti.

Sada se pomalo broje dani, ali i sati. Još imam sat i pol do kraja dana i jedva čekam da dođem doma i da se malo opustim nakon naporna tjedna. Histrione sam trebala gledati u utorak, ali je taj dan bilo nevrijeme tako da je sve odgođeno za ovaj utorak koji nadolazi.

Iako je vruće to ipak nisu one temperature od prošlog tjedna pa mogu reći da mi je gotovo ugodno u uredu u kojemu nema klime, već omanji radijator. Zadnje vrijeme sam jako smanjila kavu i sad popijem uglavnom jednu, a vrlo rijetko i dvije na dan. Malo sam zapostavila plivanje, ali ću to nadoknaditi slijedeći tjedan.

Ovaj tjedan mi je bilo problem naći kemijsku čistionicu koja radi za vrijem godišnjih odmora jer su se sve pozatvarale u Zaprešiću- Malo sam se raspitala i očuhovo odijelo sam odnijela u City centar. Sutra je gotovo. Naveliko se spremamo za svadbu sestrične. Oprave smo svi kupili, naručili se na frizure, skupili novce za poklon i jedva čekam slijedću subotu da se dobro proveselim i naplešem. Dugo nisam pošteno plesala, a tko zna, možda se nekoga i upozna. Bilo bi to lijepo.

Post je objavljen 27.07.2007. u 16:20 sati.