Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nogofan

Marketing

Rijkaard: Poker aseva može igrati zajedno

IAKO mnogi smatraju kako Barcelonin za "poker aseva" nema dovoljno mjesta na jednom travnjaku, Frank Rijkaard uvjerava javnost kako će u momčadi pronaći dovoljno prostora za svih.

"Mislim da Eto`o, Messi, Ronaldinho i Henry mogu bez problema igrati zajedno, u istoj početnoj postavi. Dobri igrači uvijek mogu kvalitetno surađivati. Jedino pitanje glasi: želim li ja takvu igru", kaže Rijkaard za Sky Sports.

Thierry Henry protiv Dundee Uniteda zabilježio je svoju prvu utakmicu u dresu Barcelone. Henry je u posljednjoj minuti susreta zabio jedini gol susreta za pobjedu Barce. "Jako sam zadovoljan Henryjevom igrom, pogotovo jer je tako dugo bio ozlijeđen", govori Rijkaard.

Kako su Barcelonini igrači uvijek na meti protivničkih klubova, Rijkaard je morao odgovoriti i na pitanje hoće li itko od njegove momčadi napustiti Nou Camp prije kraja prijelaznog roka. "Nisam ništa čuo o tome, ali to ćete morati pitati sportskog direktora kluba. Znam da se piše o interesu za neke naše igrače, ali koliko ja znam nema još nikakvih službenih ponuda".

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Post je objavljen 27.07.2007. u 16:06 sati.