Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/illusionist

Marketing

Let's put a stop to it

Evo, moj zadnji radni dan bliži se polako kraju. Danas nije bilo dosadno kao jučer. Mislim da je to zahvaljujući onom usamljenom tekstu o Rockwoolu koji sam trebala Albertu prevesti na engleski. Ti prijevodi u pauzama su mi falili ovaj tjedan. Prošli tjedan kad nisam imala posla konkretnoga, fino bih se bacila na nekakvo prevođenje i tako bih si ubila vrijeme između zaduženja.
Radim još sat i pol u Holcimu. Nešto sam tipa tajnica. Javljam se na telefon, rezerviram aviokarte i sve drugo što treba rezervirati, zadužena sam za račune, dostavu, poštu i još raznorazne sitnice. I sve se to, polako ali sigurno bliži kraju.
Drago mi je što sam se na kraju ipak odlučila mijenjati šogoricu ova dva tjedna. Moram priznati da mi je ovo iskustvo bilo fakat korisno. Ah, ove godine samo nakupljam raznorazna korisna iskustva smijeh
Ljudovi koji tu rade su fakat super. Neki više neki manje, ali u prosjeku su ok.
Što još? Sutra navečer sjedam na Samoborček i idem u Trogir na tjedan dana. Poslije trogiranja slijedi supetarnje sa Tenom I Bebačem. Jedva čekam. Brijem da ću cijelu plaću potrošiti na tih tjedan dana u fensi šmensi apartmaniću sa klimom satelitskom i terasom. But who cares? Jesam li ja to zaradila? Jesam. Wheeeeeee.
Neću sad zalaziti u neke mračnije segmente mog života, jer bi to bilo čisto mazohistički.
Još manje od sat vremena i idem kući. Na bus. Pa na ručak kod Bebača, pa doma prat i čistit i eventualno obavit one zaostale akademske obveze (da, još to nisam napravila). Ipak mislim da ću prije ikakvih obveza pogledat oz koji sam sinoć snimila. Ovaj tjedan sam toliko iscrpljena da nisam u stanju uopće odgledat oz. Mislim da je prošlotjedno ludarenje do četri ujutro i buđenje u šest da bih stigla na posao ostavilo trajan trag. Ali trajni tragovi su jedini pravi tragovi. Jebeš ožiljke koji izblijede na suncu nakon godinu dvije.
Idem si sad skuhat kaficu i privest polagano ovaj radni dan, i tjedan kraju.

Čujemo se sredinom osmog mjeseca. Držite mi fige.
Luv
nicoll

Post je objavljen 27.07.2007. u 14:31 sati.