Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sextress

Marketing

bajke za odrasle

Ponovno sam na godišnjem, i ponovno sama. Kad malo razmislim, obično svi kažu da je veza u krizi ako par ide odvojeno na godišnji, a evo moja vezica zapravo je do sad otrpila moja 2 godišnja, i evo sad i treći je u tijeku... Moj mali je rekao da ima posla, a pretpostavljam i da mu je koma jer bi ja plaćala cijeli godišnji ... a uz to... malo ga hvata panika jer sad smo prošli vrijeme koliko obično traju flert-samo-sex vezice pa je počeo slati nekakve sms-ove tipa da je još premlad za neke stvari i bla bla... Ne volim te neke neiskrenosti, i uvijanja, uvijek me to posebno pogodi...

Evo baš sam u prošlom postu spomenula da sam naletila na bivšu simpatiju. Očito mi sudbina nešto želi poručiti samo ja ne kužim šta jer srela sam ga još jednom.
Onaj prvi susret zapravo nije bio susret već samo smo se pogledali u prolazu, no dovoljni da bi se prepoznali...
On je stajao ispred lokalnog kafića pored kojeg moram proći da dođem do plaže, samo u kupaćima, još uvijek predivan kao Apolon...Samo sam primijetila da sada ima hrpu tetovaža po sebi. Osobno ih ne volim, ali njemu baš dobro stoje. Pričala sam na telefon i zapravo sam ga prekasno spazila da bih ga propisno pozdravila, jer on je valjda zadnja osoba koju bih očekivala sresti...Tako da sam samo prošla pored njega kao prava trendseterica – MaxMara na nosu, bijela minica, bijeli bikini, crno tijelo, Cosmo u ruci, mobać na uhu i ma daj, zbiiiiilja ?
Da nisam lajala na mob, vjerojatno bi stala i blejala u njega ko mutava, ovako je ispalo baš cool.....
Ideš, pa prošlo je dakle već 5 godina!

Pa eto pričice. Budući ljetujem svako ljeto u istom mjestu, upoznala sam dosta lokalne ekipe. Tako je D., lokalni ljepotan koji je svako ljeto konobario u kafiću na plaži zadobio posebno mjesto, i bio razlogom posebnih priprema prije odlaska na plažu...Ručnik se uvijek pažljivo postavljao na koordinate na koje bi D.-u najčešće padao pogled, par metara od terase birtije. Slušala sam ja godinama pričice da on ima neku curu, strankinju, redovito bih ga viđala u svakakvim pozama sa curama svih vrsta, i uvijek sam osjećala da imam nekakav povlašteni položaj. Nikada ništa između nas nije bilo, osim prijateljske zezancije. Nikada ništa godinama, osim tog zadnjeg ljeta. Brujalo je cijelo mjesto kako ga je neki sportski agent uočio u lokalnom klubu i kako krajem ljeta odlazi ni manje ni više već u Nizozemsku.
Jedno veče pozvao me moj obožavani D. van. Kako sam samo bila uzbuđena! Obišli smo sva najbitnija lokalna mjesta, pričali o svemu i svačemu ... Rekao mi je da mu je to prilika života i da puno nade polaže u taj ugovor... Razgovarali smo baš onako nekako, iskreno... Pitao me imam li koga, pitala sam ja njega... Jasno i glasno sam čula da nema. PA sam za svaki slučaj provjerila priče o toj curi... rekao je da to jedna poznanica dolazi na godišnji svake godine, pa se za to vrijeme zabavljaju ali ništa to nije bitno.
Šetali smo plažom, a sjećam se da je na rastanku u autu palo i nekoliko vrlo romantičnih poljubaca ...Barem meni.
Skoro pa na krilima ljubavi, što bi se reklo, doletila sam sljedeći dan na plažu... I odmah nanjušila opasnost. Plažom je paradirala muška fantazija obožavatelja švedskih akcionih, mora se priznat, rasna plavuša. Stigla je.
Ok, to je to, mislila sam... Al nisam očekivala informaciju koju sam uskoro čula od prijateljice, da je Nizozemka došla jer se oni – žene. Ono, vjenčaju. Postaju muž i žena.
I da poslije svadbe odlaze u Nizozemsku. I sva ražnježena ta cura je pričala kak je njihova priča kao iz bajke... A ja sam sjedila blago posrana i pitala se koji kurac sam onda u toj njihovoj bajci ja radila.
Naravno da sam zaobilazila plažu u širokom luku dok nije bilo sigurno odnosno dok savršeni par nije odjedrio u bolji život. A ja sam cijelu priču pospremila negdje među ostale doživljaje koja još trebaju dobiti neki životni epilog.
I onda ga sretnem dva dana zaredom. Stojim jučer u pekari i strpljivo čekam da se čopor malih zagorenih čeha odluči između bureka u trokut i zamotanog bureka, kad se ispred mene odjednom progura neko smeđokoso pjegavo stvorenje glavu niže od mene, i još bi ju i pustila da nije progovorila ono što sam ja u trenu detektirala kao nizozemski. Instinktivno sam podigla pogled i u ogledalu susrela pogled predivnih smeđih D-ovih očiju. Fuck – pa on ima drugu žensku! Mislim , di je onaj rasni komad, pa nije se valjda smanjila od upotrebe ?!
Brzo je skrenuo pogled i svojoj maloj, koja je pored mene (budući sam imala traper capri hlačice BEZ lasteksa u kojima sam jedva disala i bijelu majicu-potkošulju) u tom trenu izgledala više kao Helga iz Bavarske nego superstar švedsko-njemačke koprodukcije, razmijenili su par brzih glasanja i on je nestao iz mog vidokruga. A sad sam bila definitivno sigurna da me prepoznao, i dam se pofarbat u plavo da mu je to iskvarcano lišce pošteno pocrvenilo!
Kasnije sam se provezla kraj njegove kuće i locirala jedini auto sa nizozemskim tablicama... Ha ha , pa imam bolji auto od njega! Još kad bi mi se posrećio jedan takav susret....
Ma znam da se ponašam kao dijete (to je valjda utjecaj druženja s mojim piletom) ali kaj mogu!
A pile moje sam testirala sa malo nejavljanja tijekom dana.... Stigao mi je navečer za mene totalno romantičan sms malo moje, ne javljaš mi se cijeli dan...

kiss

Post je objavljen 26.07.2007. u 23:51 sati.