Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/spuz

Marketing

Idemo dalje... :=)

15. SVECANA PODJELA NAGRADA

U subotu 14. srpnja 2007. u Galeriji Ružic,brodska tvrdava,održana je 15. svecana podjela nagrada za najbolje maturalne i završne radove brodskih srednjih škola školske 2006./2007. godine. Natjecaj provodi Ogranak Matice hrvatske Slavonski Brod.

Na natjecaj iz naše škole prijavljena su dva rada od svih završnih razreda, nagradu je dobila ucenica Marina Terki sa radom "Uzgoj lana u školskom vrtu - proizvodnja vlakana", priznanje je dobio njen mentor Vehid Ibrakovic, prof.

Marina je bila i clan Ekološko vrtlarske sekcije gdje je u vrtu tijekom školovanja i nastala ideja da radi ovaj završni rad, a što je najzanimljivije glavna junakinja rada je Marinina baka, po cijem receptu i koristeci savjete je i proizvedeno vlakno lana, onako na tradicijski nacin kako se nekada radilo kada je baka bila djevojka. I još nešto vrlo važno! Marina ne pripada u skupinu odlicnih ucenika, ali je u njoj prof. Ibrakovic probudio kreativnost i hrabrio je, te je napisala vrlo kvalitetan rad koji je nagraden ..jednostavno kad nešto doista želiš i kad u to uneseš puno dobre ljubavi to se i dogodi...

Cestitamo Marini i mentoru profesoru Ibrakoviću ...:-)

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.usthumbupwave

Post je objavljen 26.07.2007. u 22:41 sati.