Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bullet10

Marketing

Tekst bez naslova!!!

HY!!Evo mene...taman dođem s plaže i stara mi uvali tavu i kaže (naredino) da napravim palačinke...i šta sam mogla nego bacit se na posao... dok sam radila sam ih pol pojelanjamihehe...i napokon sam uspjela OKRENUT PALAČINKU U ZRAKUthumbup...svi su ostali još na kupanju, a sad ću brzo i ja opet...hehe noćnonaughty...pa moram negdje potrošit ove silne kalorije iz tih slatki, tankih palačinkayes...evo danas je bilo ok, plivala sam s bratom, išli malo do malina, a tamo puštaju 3 iste pjesme cijeeeeli božji dan!!!!bangbang
Ines i Žanet rade,rade,rade i samo rade cijeli dan, a ova Helena se samo slini s dragimwink!!!(možete vidjet:Helle se žvali) aj....to je ok...nema tu ništa loše...samo tako Hellethumbup!!! KOŠARKA!!!
Sinoć smo bili van navečer i bili smo do luna parka i dobili hrpu besplatnih žetonasmijehsmijeh...he he veze i vezice...smijeh...kada smo išli doma Malinska je bila skoro prazna...pa nismo niš propustili...joooj sutra i prekosutra su feštepartypartyparty....hehehehe...bit će svega!!!
I tako...ja sad moram nazad na more...a Ines će se već javit kada bude imala vremena...i inspiracije (naravno)!
Do tada budite pozzzdravljeni!!!


Post by:Ivasmokin

Post je objavljen 26.07.2007. u 19:38 sati.