Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/notunderstood

Marketing

Napokon je gotov faks. Napokon!!!! Ali ostaje mi onaj gorki okus u ustima kad se samo sjetim da moram sve opet... za samo mjesec i pol. U biti prije moram učit.
Kraj faksa je bio obilježen tulumom. I to dobrim tulumom. U biti, ne znam koliko je stvarno bilo dobro jer se pola večeri ne sjećam. I to zbilja skoro pa ničega. Frendica mi je rekla da sam bila dobra i nisam napravila niš skandalozno. Uh, sva sreća. Ne bi htjela da me bude sram doći pred frendove. A frendica me i zezala da me jedan frend htio zbarit. Ta šala uopće nije bila duhovita. Pogotovo jer sam neki dan srela jednog starog frenda koji mi je htio bit više od frenda. Ali... ja ko ja, naglo sam reagirala, on još naglije i završilo je tako da nismo pričali godinu dana. I naravno, još i danas se grizem zbog toga. A i zbog činjenice što možda i nebi bilo loše da smo završili zajedno. Ah opet se ja vračam u prošlost.

Ovih dana samo i razmišljam o prošlosti i svojim propuštenim prilikama. Naravno, u središtu pozornosti našao se opet ON. I to u doba kad sam ja bila obična šmrkavica, a on neobuzdani tinejdžer. Uvijek sam ga doživljavala kao ozbiljnijeg i starijeg. Tek mi je sada jasno da to nije bilo tako. O kako sam se samo prevarila... Čekala sam da on uzme stvar u svoje ruke i učini nešto. On je stariji, mislila sam si. Sad mi je jasno da je i on bio mlad i zbunjen. Ah… da mi je bar i onda bila ta pamet… možda bi učinila nešto drukčije. Zato… zaključila sam da previše razmišljam. Moram bacit mozak na pašu bar za vrijeme praznika.


Glitterfy.com *Glitter Graphics*



Post je objavljen 26.07.2007. u 19:40 sati.