[Qauntdaun]
Q - 17,qstrip.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/qstrip

Marketing

[Qauntdaun]
Q - 17

Oqej ... Mislim da znam što bih volio u blisqijoj budućnost činiti, ali o tom - potom. Pitat ću vas za mišljenje poneqad tijeqom ljeta, nabacit ću neqe najave, onda ću nagodišnji, a najesen će biti promjena. Do tada, da vidimo čega li se lijepoga naqupilo.

Tonči nam je poslao masu linqovlja. Upozorava nas na trailer za crtani film po vrlo dobrom stripu Persepolis, ali i na snimanje filma po "Rabinovu macanu" (odnosno, možda ima i nešto osim najave, ali meni se ne otvara) ... Šalje nas, zatim, da pogledamo stranicu posvećenu odličnom malezijskom stripašu Latu, stranicu s dvjesto loših stripova (koja je podbacila, jer je od njih 200 jedno 190 baš dobro), finu arhivsku stranicu na kojoj su crtači novinskih stripova poput Caniffa i Robbinsa pokušali nacrtati svoje junake zavezanih očiju (to jest: zavezanih očiju nacrtati svoje junake, ono drugo bi bilo prelako) i na kojoj je jasno da je Chester Gould Dicka Tracya mogao i u snu nacrtati ... Te još jednu stranicu koju nisam uspio u cijelosti razgledati, ali pod "comics" imate cijelu jednu novu (avan)gardu crtača od kojih mi se nijedan ne sviđa što znači da matorim.

Naš vjerni čitatelj Chuck Norris smatra, pak, kako bismo vas trebali poslati na stranicu Irregular Webcomicsa. IW mi djeluje neodređeno poznato pa se ne bih qladio da ga niqad prije nisam linqao, ali nu dobro ...

Također, evo par riječi o jednoj qnjizi qoju smo u Mentoru nedavno objavili. Narudžbe su, jasno, dobrodošle. :)

I to bi bilo to da nisam zaqljučio kaqo natječaju treba dati drugu šansu! Haj'mo se, daqle, igrat' ponovo! Qopypaste:

Daqlem, imam idejicu za jedan natječaj, o qojem više qasnije, ali za qojeg mi prije svega treba tema - jedna qljučna riječ, ne preopćenita, ali zanimljiva.

Zato: slušam prijedloge! Stavite ih u qomentare; onaj kojeg odaberem, dobit che rezultirajuće izdanje (bude li ga, a većine ih ipaq bude, prije ili poslije). Haj'mo se, daqle, igraaat'!


(mcn)


Post je objavljen 26.07.2007. u 13:14 sati.