Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/xxbloodyhellxx

Marketing

Napokon, iman je!!!!

Ajme ljudi, previše san sritna. Dobila san knjigu!!! JEJ!!!!! Inače za one koji ne znaju, radi se o 7. Potteru nazvanon Harry Potter and the Deathly Hallows. Kad mi je mater rekla da će mi dat lovu da je oden kupit, počela san skakat od sriće... Stvarno san bila baš sritna. Možda neki misle da san bolesna, ali to me baš razveselilo. Toliko san želila tu knjigu i napokon san je dobila, znate ono nešto ka ostvarenje snova, hehe. Knjiga je naravno na engleskom, ali moran priznat da je mogu čitat, sve kužin. Tu i tamo nađe se neka rič koja mi nije poznata, ali iz konteksta zaključin o čemu se radi. A knjiga je predobra. Dosad san tako malo pročitala, a toliko mi se svidila.

Došla san u knjižaru sa kuponon koji san imala. To san se bila na algoritmovin stranicama predbilježila i dobila san taj kupon i ka knjiga me "čekala" od 21. do danas. Došla san i pita me ovi lik šta tamo radi oću li ka dječje izdanje ili izdanje za odrasle ka. Iako mi je lipše ono za odrasle ka, uzela san ovo dječje jer prije svega je Harry Potter bajka tako da mi se ovo činilo prikladnije. Čin san izašla iz knjižare počela san je čitat. Ono po ulici, puten do kuće, hehe. Samo san pazila priko ceste da me ne bi auto ili bus zgazia sad kad san je nabavila.

Stigla san tek do 60. strane. Evo sad ću nastavit s čitanjen. Dosad su umrli profesorica bezjačkih studija i Hedviga. Baš mi je nje bilo ža. Al, šta je tu je. To je samo knjiga. Sad ćete mislit da san luda, ali kad san prvi put čitala Plameni pehar (bila san 3. ili 4. razred) rasplakala san se ko tužna godina kad je umra Cedric. Ah... Nisan luda, samo malo osjećajna (EMO haha).

To bi bilo sve od mene. Iden dalje čitat. Pozdravljan vas sve i zahvaljujen na ovin pustin komentarima. Samo šta pola komentara ne mogu vidit, neznan šta se dogododilo. Sredit ću to valjda. Ajte, sad stvarno iden, toliko me zanima knjiga. Arrivederci!!!

Post je objavljen 25.07.2007. u 23:57 sati.