Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ljubomorko

Marketing

Ugodno putovanje vam želim :))

Kroz koje li sve faze mora proći čovjek da bi shvatio određene stvari? Koliko li hrabrosti treba da napokon odlučiš slijediti sebe? Koliko li se puta glupo uvjeravamo da smo sretni i mislimo da imamo nešto posebno? Nebrojeno. Samo jednom doživimo da smo apsolutno sretni. Ali ponovo griješimo. Zašto? To je vjerovatno odgovor koji nikada nećemo znati.
Ovo vrijeme dok me nije bilo, doživjela sam puno toga i vidjela da ono što sam svih ovih godina smatrala jako bitnim, u biti nikada ni nije bilo važno. To je bio samo bijeg, bijeg od neprestanog lutanja. Uvjerila sam samu sebe da postoji nešto što ne postoji. No sve to... trebalo je meni. Jer da nije bilo toga, ni danas ne bi znala što želim. I danas bi samo pokušavala pobjeći i uvjeravala samu sebe da je to upravo to, da sam sretna. No nikada nisam bila, jer moji snovi su nešto drugo, i uvijek sam bila toga svjesna. I otuda sve one boli, mene je bolilo to što nisam mogla ispuniti svoj san, a nisam htjela priznati da s tom osobom to nije moguće. I da to nije to, to nije osoba koja razmišlja kao ja. Da sam to odmah priznala sebi, prošla bi kroz puno manje muke.
Danas na sve gledam potpuno drugačije. Za to postoje razlozi, i baš zbog tih razloga ovo je posljednji post koji pišem. Našla sam svoj mir i svoj put. To ne mogu i nemam pravo dijeliti s nikim, do s mojim suputnicima. Nadam se da ćete razumjeti. Bilo mi je lijepo ovdje, blog će ostati otvoren, takav kakav je, jer ne želim bježati od prošlosti. Dogodila se i dio je mene.
Budite mi dobri i pametni... čuvajte se... i nikada se nemojte bojati darivati ljubav, kad-tad vrati vam se na najljepši mogući način. Uvijek slijedite sebe, bez straha. Jer strah je najveći neprijatelj, s njim ne možete realno razlučivati. Život je jedan, i suludo ga je potrošiti na površne stvari, uvijek težite tome da doživite istinsku sreću. Potrudite se što prije saznati što je zaista važno, kako vam život ne bi prošao u lutanju. Toliko, i kako je bilo do sada, tako će biti uvijek... sve vas jako volim.

skladateljica snova


Post je objavljen 25.07.2007. u 12:26 sati.