˝Greatest Eight's˝ mission,slytherinbitch.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/slytherinbitch

Marketing

˝Greatest Eight's˝ mission

*Zadatak ˝Veličanstvene Osmerke˝

prvo i osnovno: NAKON što pročitate post, odite na OVAJ!!! blog. to je zajedniči hpff od mene i Merry. očajnički nam trebaju likovi da bi mogli napisat novi post. al to ćemo moć tek kad ona izađe iz kazneheadbang. al dobro....triba nam najviše slytherinasmijehyes. a sad....the story..


"Jesi li sigurna?", upitala sam Merry dok smo ulazile u jednu od onih samovučnih kočija "Baš si sigurna da MENE treba tvoj otac?!". "Da, tebe treba.", odgovorila mi je po tko zna koji pu te večeri "Ti se zoveš Megan Nadia Fitzgeral, jel da?".'Ne mogu vjerovati' pomislih. Nije baš lako vjerovati da vas Gospodar Tame želi vidjeti. Moje misli su prekinule Merryne riječi:"Ej, Meg! Znaš što mi je još rekao Rekao je da i ja dođem s tobom. Mislim, da budem s tobom. A to znači da moramo svugdje ići skupa sve dok nam se on ne javi u mislima." "Pa dobro, meni ne smeta." rekoh to jer doista tako mislim. Merry mi je bila draža čak i od Libby. Ne pitajte zašto, jer ni sama ne znam. "Ali kako ću ja onda biti s Dracom?!" sinulo mi je. "A ja sa Zabinijem?" odgovori mi Merry s pitanjem. Trenutak kasnije je shvatila da ja nemam pojma o čemu ona priča. "Oh!", reče ushićeno "Ti ne znaš?". "Ne znam što?", upitala sam s dozom bijesa u glasu. Nisam voljela da budem neupućena u bilo što, ticalo se mene to ili ne. A opet, ako mi netko nešto kaže, znam držati to za sebe. "Dobro, reći ću ti. Ali ne smiješ nikome reći!!" veselo reče Merry "Viđam se sa Zabinijem! Eto, sad ti znaš, a reći ćemo i Dracu!". 'Ali on je s Libby!' htedoh reći, no bešto me spriječilo. A i vjerojatno Merry to i zna. Ma, kog briga...

*****************

--U DVORCU--

Sjedim za Slytherinskim stolom i slušam onog dosadnog starca kako blebeće. Ništa zanimljivo se nije dogodilo otkad je Potter ušao u Veliku dvoranu s krvavim nosom. Izgledao je užasno ružno (kao i uvijek) samo je krvav nos dodatno pogoršao stvar. Onda je Draco svima za stolom ispričao i demonstrirao kako je slomio Pottyju nos. To je bilo nevjerojatno smiješno!
Sada upravo razvrstavaju prvaše. Hm... Vrlo malo Slytherina ima ove godine. Šteta.
"Slytherin, Alex!!", zeurla McGonagallica. Ona je baš stvorena za urlanje. Kao i Klobuk:"Slytherin!!". Mislila sam da je to jedini Slytherin na 1. godini, ali nakon Alexa je uslijedio Nicky Slytherin. Alex i Nicky su blizanci i nevjerojatno su slatki! Čim su sjeli za naš stol, počeli su valjati gluposti koje su ujedno bile vrlo smiješne. Tako smo ima Merry i ja dale nadimak: RAZREDNI KLAUNOVI.
Za vrijeme večere svak iz ekipe (Draco, ja, Merry, Zabini, Libby, Aqua, Alex i Nicky), iliti 'Veličanstvena Osmorka', smo dobili zadatak: 1 tjedan moramo mučiti jednu osobu. To su bile ove osobe
JA: KIERRA- MAGGIE
DRACO: POTTY
MERRY: JESSICA KNOX
BLAISE: WEASLEY
LIBBY: MUTNJAKUŠA
AQUA: ALEXANDRA ROUGE
ALEX I NICKY: SARAH N. H. SMITH
Tu je još i Anduril Jones, no nismo htjeli da nju itko muči jer smo bili dobri s njom, a i ona s nama.
Naše mučenje je već počelo večeras. "Ej, Crna (Kierra-Maggie)!" dreknula sam kad se Kierra našla ispred mene (ubuduće ću pisati Crna zbog prezimena Black). Ignorirala me. To je još više povećalo moju želju za mučenjem. "Crna, kako tvoj glas?" upitala sam, znajući da će me upitno pogledati. To je i učinila, a ja sam iskoristila priliku i rekla: "Silencio!". Ona se uhvatila za grlo i otvarala usta kao riba, što je izazvalo smijeh prisutnih. Onda je doletjela ona glupa mutnjakuša i uništila zabavu. Pa mi je još oduzela bodove. S njom je, kao i uvijek, bio Potty--> red je na Draca za mučenje: "Potteru, naočale su ti nakrivljene, jedan botun je otkopčana na pelerini, 30 bodova manje. Plus što mi se gadiš, još 20 bodova manje.". Grangerica se spremala odgovoriti, no Libby je bila brža: "Zaveži!". Oko mutnjakušinih usta se stvorila gumica koja je doslovno zavezala njenu gubicu. Svi smo, smijući se, otrčali u Društvenu.
Iako se već bližila ponoć, Društvena je bila prepuna. U cenrtu pažnje su bili Nicky i Alex koji su dubili na glavi. Već mi je to postalo dosadno pa sam otišla u žensku spavaonicu, pod izgovorom da me boli. Nekoliko misnuta nakon men, u spavaonicu je ušla Merry. "Znaš da se ne smijemo razdvajati! Bar dok nam se ne javi moj otac!", rekla je tiho, iako u spavaonici nije bilo nikoga. "Mda, znam...a valjda će nam se uskoro javiti?! Bilo bi vrijeme!", rekoh zijevajući. U tom trenutku sam se počela osjećati jako čudno. Pogledala sam Merry i vidjela da je ona zatvorila oči, pa sam i ja učinila isto. Odjednom sam se našla u vrlo mračnoj prostoriji, a ispred mene je stajao...Gospodar Tame. Glavom i bradom.

eto, ljudovi! nadam se da vam se sviđa nastavak....smijeh
ma tila san reći--> znan radit dizajnowecool! pa ako očete...samo naručite! oćete s 1 boxom (velikim ka što ja iman ili malin), s 2 boxa...kako oćetedead!! koje boje, koje slike...što ću napisat.......i tako...samo naručitethumbup!!

a sad....let the comments begin!!roflrofl

zzpoooooooooowave i sskikiss!!!!


Post je objavljen 25.07.2007. u 10:13 sati.