Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mona5lisa3smile

Marketing

NOĆ ZA PAMĆENJE

Shvatila sam da skoro svaki post započinjem psovanjem.....e pa....NI OVAJ NE - ĆE BIT IZNIMKA !!!
Mater je*** ja pticama i prokletim prozorima!!!!
Meni ono kaj se po danu događa nije bitno....bitna je NOĆ !
Ugl...jučer rano navečer ( čitaj : 23:30 h ) ja idem na internet malo na DEVIANTART.Gledam svakakve bolesne sličice na koje bi normal-na persona popizdila i friknula ....ugl...jučer mi je moj '' divni '' Ocat otvorio šarapolke full navečer....ja nemrem tak spat da ga jebeš uz otvorene šarapolke...zake? e pa ni ja neznam.
ugl.na telki sam gledala nekakav film tj. hororac/akciju ....e da je meni malo akcije .....:)))
zanemarite ovo....prostača jedna....hihi..
Ugl. NISAM CIJELU NOĆ SPALA.NI MINUTE NI SEKUNDE !
i sad moja vrata obvezno otvorena jer se ja imam običaj zabijat u vrata po noći...i...ja hiperkativna u k****...nemrem zaspat !!!!!!!!!!!
I ''zaspim'' ja kad se meni neka prokleta ptičurina, bog da joj perje otpalo , zabi u prozor.Mislila sam mrtva je...siroče...KURAC SIROČE ...kad se zabila preživjela je i ona se opet počela zabijat jer joj je to bilo baš zgodno.....TA PROKLETA PTICA SE ZABIJAla U MOJ PROZOR USRED NOĆI oko 05:00 i nije se prestajala zabijat do 06:43 h. !!!!!!!!!!! I da...svaki put kad se zabila došla je nekak kao ... cijuuuuuuu i počela se prešetavat po prozoru i baš kad sam ju pogledala je imala pogled u stilu . ARE YOU TALKING TO ME ?
O Bože kud je ošo ovaj svijet.....Sad mi je samo žao što joj nisam OTVORILA prozor da se tak zaleti u moju sobu pa bi dobila ona svoj cijuuuuuuu..

Free Image Hosting at www.ImageShack.us




Post je objavljen 25.07.2007. u 01:24 sati.