Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dagoberhr

Marketing

Naša djeca nisu na prodaju!

- Uvod autora bloga -

Život me je naučio da se u mnogim situacijama ne mješam u događanja oko nas, no ovaj puta ipak ću učiniti taj izuzetak jer u pitanju su djeca. Nemam nažalost svoje djece no ipak dovoljno znam koliko nam ona donose sreće i zadovoljstva uz sve brige i probleme koje nam znaju napraviti.
Zato mi nije svejedno kad pročitam da se netko bahato ponaša prema toj djeci i njihovim roditeljima ma kako bili siromašni a u ovom slučaju je sustav ili bolje rečeno državni aparat koji mi svi plaćamo. Imat ću samo toliko milosti da ih ne ispljujem verbalno, ipak objavit ću ono što sam dobio putem e mail-a a kao jedan od potpisnika peticije već davno.

Postavit ću državi samo jedno pitanje: Zašto jedeš svoju djecu?


- Sadržaj e mail poruke u cijelosti -

Blizance Najducek ne pustaju kuci iz Doma! Blizanci Najducek ostaju u domu jos godinu dana!!!

- VRATITE blizance Tomislava & Mateja Najducek njihovim bioloskim roditeljima.
Nasa djeca nisu na prodaju !
Siromasni roditelji zlostavljani od centra za socijalnu skrb i drzavnih radnika.

Tomislav & Matej Najducek su postali sirocad zahvaljujuci Centru za socijalnu skrb Osijek i Zupanijskom sudu Osijek.

Prica obitelji Najducek je jos jedna u nizu sramotnih i tuznih prica koja se krije iza parole "U Najboljem Interesu Djeteta". Spremni smo na zrtveni pladanj staviti djecu i neduzne roditelje da prikrijemo kriminal u centrima za socijalnu skrb.
Za cije interese se drzava zalaze u slucaju obitelji Najducek? Ovo sto ja vidim sigurno nije zastita OBITELJI, a jos manje da je u Najboljem Interesu Djece!
To se zove zloupotreba polozaja, zlostavljanje i upotreba moci koju su pojedinci dobili u ruke! Pogreske i prekrsaji, kada su u pitanju djeca, moraju biti strogo kaznjeni. Danas su Najduceki a sutra ce biti netko drugi......Ti..... Ja...... Ignorancija ove zivotne price vodi u nove tragedije. Zakon postoji mi samo trazimo da se ga drzavni radnici pridrzavaju.

Zahvaljujuci novinarima i redakciji 24sata javnost je saznala istinu! Redakcija je i financijski pomogla obitelji unajmivsi odvjetnika Stjepana Sirica koji ih zastupa. Da nije bilo humanih ljudi iz redakcije 24sata blizanci bi vec bili prodani.

Sada je na nama red da ucinimo nesto i pomognemo obitelji Najducek cija je jedina "krivica" i "grijeh" - siromastvo! Potrosila se velika suma drzavnog novca na dom i zamjensku obitelj, ali nikome od drzavnih sluzbenika nije palo na pamet da taj novac uloze u obitelj koja to u potpunosti zasluzuje.

Hocemo li dopustiti drzavi da nam tako uzima djecu ili cemo nesto poduzeti???

Potpisite peticiju! Vratimo blizance kuci!


PRICU OBITELJI NAJDUCEK PROCITAJTE OVDJE ; http://suncanaa.com/_save_the _twins

Blog: Dickens 21. stoljeca - Socijalna skrb

Ako se odlucite potpisati peticiju molim vas da ne upotrebljavate znakove-kvacice jer site na kojemu je peticija ne prepoznaje te znakove, hvala.


Post je objavljen 24.07.2007. u 21:53 sati.