Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bookie

Marketing

Bravo Ljubo!!!

Aspen/Knowles-Marac/Peya...Tip 1....1,35 (2-1)thumbup

Ljubičić-Pavel...Tip 1...1,25 (6-7..5-7) burninmadmadheadbang
Hrbaty-Masik...Tip 1...1,20 (2-1)thumbup
Kvota: 2,025
Aspen/Knowles su porid brače Bryan i Santora i Zimonjića najbolji svjetski par. Al u zadnje vrime igraju toplo hladno. 1 turnir osvoje,pa sljedeći ispadnu u prvom kolu ili drugom. Osvojili su turnir u Austriji,kao priprema za Roland Garros,da bi tamo ispali u osmini finala. Naravno,bijesni nakon toga osvajaju turnir na travi u njemačkoj,kao priprema za Wimbledon,da bi tamo opet razočarali i ispali u prvom kolu. Zna se šta je sljedilo,osvajaju turnir u Španjolskoj na zemlji,da bih....a već sam dosadan...znate već šta ću reć...da bih onda opet još jednom kao favoriti ispali na jakom turniru u Stutgartu,u drugom kolu. A danas-sljedeći turnir nakon toga....zna se šta sljedi!!!
Ljubičić je razočarao u Wimbledonu,a nakon toga ništa nije odigra,već se odmara i priprema za Umag na kojem godinama nije nastupa. Mislin da se od njega očekuje da bude 1 od favorita za naslov,i nesmi razočarat kontra prosječnog Rumunja.
Hrbaty se očajnićki pokušava vratit u svjestski tenis nakon ozljeda,al na turnirima nikako nije ima sriće sa ždrijebom. Jer idealni protivnici za povratrak se ne zovu: J.C.Ferrero,J.Monaco,Spadea,Ullihrach,Grosjan,Seppi,Sluiter,Korolev....Uviđajući i sam to,progutao je ponos i odlućio se prvi put nakon juniorskih dana okušat se na chalengerima. Osvajanje toga sigurno bi mu donilo dozu samopouzdanja i uigranosti. Među dicom,amaterima i juniorima,on je tu naravno prvi nositelj. Za prvog protivnika ima čeha Jan Mašika koji je svoj zadnji meč odigra 23,10 prošle godine. A zadnji put da je nekog pobjedio bilo je 07.09 iste godine. Očito se i on sad pokušava vratit u tenis nakon ozljede,ali imat će on još ouno kaljena i gubitničkih turnira kao Hrtbati dok ne dođe sebi. Ovo je po meni idealan,gotovo pa namišten protivnik za Hrbatija,a kvota i nije loša.

Post je objavljen 24.07.2007. u 10:29 sati.