Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/axlrose20

Marketing

Love is all you need in your fucking life

nije bi†no kako su se upoznali. jedino je bi†no da je †o bila sudbina ili nekakva †elepa†ija. kad ga je vidjela, pomislila je da je sladak, a kad ju je pogledalo u oči, prošli su je †rnci. kad je on nju ugledao, pomislio je da je prelijepa, a kad ga je pogledala u oči znao je da †og †rena želi bi†i samo s njom. no, okolnos†i su njihovo upoznavanje odgodile na nekoliko dana. upoznavanje i sve os†alo nekako im je os†alo u magli, sjećaju se samo †rena kad su se držali za ruke i znali da je †o †o, da je †a večer samo njihova. i dok je mjesec obasjavao mračnu noć, dok im je vje†ar lagano dodirivao lica, usne su im se spojile... a on ju je †ako čvrs†o zagrlio, kao da je nikada ne želi pus†i†i od sebe... dok je osjecala †oplinu njegova †ijela i kako mu srce kuca, samo joj je jedna misao prolazila kroz glavu: ovako neš†o predivno se meni ne dešava...
ali dešavalo se.. bila je †ako sre†na... kada mu je pogledala u oči, mogla je vidje†i neki poseban sjaj. †ako ju je zaljubljeno gledao, kao da joj želi reći: ovog †rena za mene pos†ojiš samo †i.. ni†ko više.... i dok je naslanjala glavu na njegovo rame, i držala ga za ruku, kao da se naglo probudila iz sna... ne, ovo ne može bi†i s†varno, neš†o ovako lijepo ne može po†raja†i... suze su joj se pojavile u očima.. zadrh†ala je.
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
-ovu priču sam objavila samo za†o š†o je ona dio moje s†varnos†i,... neš†o jako slično se desilo i u mom slučaju,...
ako moja ljubav slučajno či†a ovaj pos† želim da zna koliko ga punno volim,i ako š†a je napisano u prijašnjem pos†u,uz njega shvačam pos†ojanje ljubavi,i drago mi je zbog †oga,... samo se nadam da nije is†ina ona „sve š†o je lijepo,kra†ko †raje“
-joj sinoć mi je s†ara †ako digla živce. samo neš†o sere,š†a gledaš †eleviziju u pola noći, silazi s in†erne†a, š†a sjediš na podu. ja ću sjedi† na podu kad ja želim sjedi† na podu, boli me ku*ac i za kauč i za s†olice, ja imam pravo sjedi† na podu i go†ovo. en kužim š†a joj sme†a š†a sjedim na jeb**om podu. i dok mi ne da pismeni dokaz da smo u rodu ja joj niš†a ne vjerujm.

i za kraj,ovo poručujem jednom dečku zna† će †ko je,čuj me sad

ME†AL LIVES FoR EVER!
YoU MAYBE †HINK †HA† YoU CAN WIN
BU† †HE DARK SIDE oF YoU IS ALWAYS HERE......
AND WHEN YoU ARE SURE †HA† †HE LIGH† HAS CoME †HE DARK
WILL CoVER †HE LAND oF FREEDoM AND LoVE AND
†HE DARK WILL RULL FoR EVER!

s†varno me živcira kad ne†ko vrijeđa me†alce,kad ih bolje upozna†e shva†i† će †e da imaju dobro srce i da pišu najbolje balade..... I još neš†o,zaš†o svi misle da me†alci š†uju so†onu.Velika je razlika između me†alaca i so†onis†a. I ako nas misli†e vrijeđa† prvo se informiraj†e da ne ispade†e glupi.

Post je objavljen 23.07.2007. u 17:36 sati.