Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nogofan

Marketing

Capello: Navijači su željeli da ostanem u Realu

FABIO CAPELLO vjeruje da je imao potporu navijača Reala, koji su željeli da ostane u klubu nakon osvojenog naslova, ali Don Calderon je imao druge planove.

"Ankete su pokazale da je više od 70 posto navijača Reala željelo da ostanem, ali predsjednik je odlučio drukčije. No, odluke koje dolaze s visokih položaja one su koje moramo prihvatiti", rekao je Capello, prenosi Goal.com.

Capello također tvrdi kako su napisi koji su ga povezivali s odlaskom Ameriku netočni, te je najavio odlazak na odmor, ali ne i potpunu mirovinu. "U ovom trenutku nemam namjeru uzimati novi trenerski posao. Odmorit ću se godinu dana, a onda ćemo vidjeti."

Posljednje kolo španjolskog prvenstva bilo je vrlo dramatično. Real je na poluvremenu gubio od Mallorce rezultatom 1:0 u utakmici u kojoj im je za osvajanje prvenstva trebala pobjeda. U svlačionici se jasno mogao osjetiti strah.

"Na poluvremenu smo gubili i vidio sam da se igrači osjećaju loše. Po prvi mi se put činilo da se boje kako je sav njihov trud bio uzaludan. Mislili su da nećemo uspjeti preokrenuti rezultat. Ali, u drugom poluvremenu igra se promijenila i na kraju smo proslavili naslov", kaže Capello.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Post je objavljen 23.07.2007. u 17:06 sati.