Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/loveavril

Marketing

sestre olsen

Mary Kate i Ashley Olsen, nakon svoje linije odjeće The Row, lansiraju ovog ljeta lansiraju novu The Elisabeth and James kolekciju s 25 modela.
Ashley je izjavila: "Elisabeth and James je moderna linija, dok je The Row mnogo sofisticiranija. U ovom licencnom poslu funkcioniramo više kao kreativni konzultanti, dok je The Row potpuno naš proizvod."

Kolekcija je nazvana po njihovim manje poznatim blizancima i rađena je u partnerstvu s L'Koral Industries.
Madison (Mary-Kate Olsen) i Alex (Ashley Olsen) su dvije trenutno nezadovoljne 15-godišnje tinejdžerice jer su morale na ljetovanje na Bahame s roditeljima, zbog čega su propustile izlet sa školom na Havaje



No ubrzo otkrivaju da na Bahamima uopće nije loše: imaju apartman iz snova, pogled na pješčanu plažu s ogromnim valovima, mogućnost plivanja s dupinima, jahanje konja, ronjenja te, šećer na kraju, društvo im prave zgodni dečki! Bahami su pravi raj na Zemlji, a curke će se potruditi da to iskoriste na najbolji mogući način. No idilu će im pokvariti krijumčari antikviteta...

Ovaj simpa film 'Nezaboravno ljetovanje' (Holiday in the Sun) sa slavnim tinejdžericama blizankinjama Mary-Kate i Ashley Olsen dolazi nam na DVD/VHS izdanje, idealan za ove vruće ljetne dane, koje konačno možete popuniti stvarima koje volite i, naravno, gledanjem filmova!

Film je snimljen baš na Bahamima pa nam ujedno daje i dobar uvid u taj raj za turiste na tom popularnom tropskom otoku.




Sestre Olsen su najmlađe milijunašice u povijesti koje novac nisu naslijedile. Karijeru su započele snimajući reklame, nakon čega su se istakle kao blizankinje u seriji 'Puna kuća'. Uslijedilo je nekoliko zajedničkih filmova, od kojih su najpoznatiji 'Avantura u New Yorku', 'Blizanke u Londonu' i 'Ne reci nikada'. Nedavno – 13. lipnja – su proslavile svoj 19. rođendan.

Prave su jetseterice, pojavljuju se na svim značajnijim događanjima, gostuju na CD-ima i u filmovima, ali ponajviše ih ima na naslovnicama časopisa People i Vanity Fair. Curke već imaju i svoju tvrtku Dualstar, najmlađe su izvršne producentice ikad, dobile su svoju zvijezdu u holivudskoj ulici slavnih, dizajniraju odjeću i promoviraju kozmetiku, smišljaju razne oblike zabave i školovanja...

Ove svestrane zaposlene sekice uskoro ćemo vidjeti i u dva nova filma: Mary-Kate u filmu 'Rizie', a Ashley u 'Cinderella Man' s Russellom Croweom i Renee Zellweger.

http://www.marykateandashley.com

Sestre Olsen - dupli problem

Američka javnost pratila ih je od najranije faze, jer su s nepunih godinu dana počele glumiti u obiteljskom sitcomu "Puna kuća". Pubertet su obilježile dječjim TV filmovima, ali slava i neuredan način života brzo su učinili svoje, pa su na red došli anoreksija, alkoholizam, drogiranje, golotinje, tužbe... U SAD-u zahvaljujući filmovima za djecu imaju kultni status, no Europa, potpuno nefascinirana priglupim komedijama, pozna ih uglavnom zahvaljujući pretencioznim izjavama, očajnom stilu odijevanja i "vješalica imidžu". Ashley je, navodno, nešto bolja od Mary-Kate, koja je ovih dana odlučila tužiti sve koji pišu o njenim problemima s narkoticima. Bit će to jedna poveća tužba, najblaže rečeno.

Razdvajaju se putevi sestara Olsen
Mary-Kate Olsen po prvi put je prihvatila veću ulogu u seriji "Weeds" u kojoj će glumiti bez svoje sestre Ashley. Sestre Olsen nisu se pojavljivale u televizijskim serijama od 2002. godine.

U seriji "Weeds" Mary-Kate će tumačiti lik Tare, djevojke jednog od glavnih likova serije Silasa. Glumački angažman trajat će tokom 15 epizoda treće sezone ove serije koja će se u SAD-u premijerno emitovati 13. augusta.

Od glumačkog debija sestara Olsen u seriji "Full House" kada su imale samo 9 mjeseci, Mary-Kate i Ashley su uglavnom sudjelovale u dječijim i tinejdžerskim filmovima i serijama.

mary kate olsen,  Image Hosting

ashley, olsen, ashley olsen,  Image Hosting

olsen   twins, mary kate       ashley       c,  Image Hosting

mary kate and ashley olsen,  Image Hosting

other olsen,  Image Hosting

one olsen,  Image Hosting

olsen,  Image Hosting








Post je objavljen 23.07.2007. u 13:26 sati.