Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mirnalovesnoname

Marketing

Zadnje javljanje iz Zagreba! :(

Dobro jutro!
Što ima kod vas? Kako ste? Vrućine sigurno ima... E ovo vrijeme je koma,nadam se da će bar malo zahladiti. Već ujutro kod nas u stranu bude oko 28-29 stupljeva...za prokuhat,ali predvečer je najgore.
Sestrične mi nema,otišla je nešto obaviti,mala Hana spava,kasnije je moram nahraniti i tako.
Jučer sam bila na nekom jezeru. Bilo je super. Prehodala sam neka 3,5 km oko cijelog jezera,uopće se nisam umorila,bilo je zabavno! :)
Sutra gibam kući. Još ne znam hoću li ujutro,popodne ili navečer. Baš će mi bit nekako čudno bez Hanice i Ljupkice. Baš sam se navikla na njih.
Sutra ili prekosutra vam pišem cijeli izvještaj iz Zagreba! :) I slike ću neke postaviti.
E sad da obavjestim mog dragog Đukija...srećo,nisam ti uspjela kupit one žarulje. Nigdje ne idem puno iz stana jer me sestrična ne može nigdje voziti jer ima malu bebu,a ja se bome ne usudim sama po Zagrebu da ne bi bila raspisana tjeralica za mnom,hehe! :) Možda još danas u toku dana netko ode do centra,ali stvarno ne znam. Sad mi je tak žao,ali nadam se da ćeš mi oprostiti. :)
Dolika,evo ako si voljna,postavi negdje za mog Đukija Lejline slike! :) Znam da imaš kolekciju! :)
Pozdrav i velika pusa svima!

P.S. DOLIKA, SRETNO TI SUTRA NA NASTUPU! LIJEPO SVE OTPJEVAJ,A I HOĆEŠ JER ODLIČNO PJEVAŠ,A NE KAO NEKE KOJE SE PRE********! NAPRAVIT ĆEMO MI JEDAN DUET,ZNAM KOG ĆEMO ANGAŽIRAT ZA TEKST I GLAZBU...IMAMO VEZU! :) SAMO MI BUDI SMIRENA SUTRA,AKO BUDEŠ IMALA TREMU,NEK JE POZITIVNA! ZNAJ DA SAM UZ TEBE I DA MISLIM KAO I MNOGI SIGURNO DA JAKO,JAKO DOBRO PJEVAŠ! :) VTP!!!!!!!!!!! PUSAAAAAAAAAA

Post je objavljen 23.07.2007. u 10:30 sati.