Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/snoopi

Marketing

Nastavak 6


Get my banner code or make your own flash banner

Bio je to još jedan lijepi i sunčan dan kada su u šetnji kroz šumu njih četiri započele razgovor o životinjama i čudnim ponašanjima nekih od njih. Tako se ispostavilo da se osim Lilianinog mede i još neke druge životinje čudno ponašaju. U toj grupi bio je i jedan zlatno - žuti lav, zeleni kreketavi žabac i bijeli brzi zeko.

Tako zadubljene u pričanje i prepričavanje raznih doživljaja nisu ni primjetile da su zašle u potpuno novi i nepoznati dio šume. Tu je lišće bilo zelenije, putić kojim su išle se lagano počeo gubiti, pjev ptica postajao je jasniji i glasniji. U tom dijelu šume, čarolija prirode kao da se više i jače osječala nego u drugim djelovima šume.

Njihov put zaustavio se na jednom malom proplanku nasred kojeg se nalazila bara. Iznenadio ih je pogled na društvo koje se nalazilo oko te bare. Imale su osjećaj da su upravo prekinule neki čudni sastanak.

Na proplanku su se nalazile četiri starije gospođe (među njima je bila, kako se pričinilo Lilian, i ona koju je ona zamjenila), četiri isto tako starija gospodina ponosnog držanja, ali i par životinja. Na lopočevom listu sjedio je zeleni žabac, a do ljudi su se smjestili lav, zec i Lilianin medo. Pored tog društvanca pasli su travu predivni konji, ali čini se da oni nisu sudjelovali na tom skupu, nego da su se jednostavno slučajno našli tamo.


Post je objavljen 23.07.2007. u 01:26 sati.