Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nelli

Marketing

Nova stranica u mo životu

Kao što vidite evo i kod mene se svašta dogodilo. Završila sam srednju školu, upisala se na fakultet koji sam htjela, zaposlila se i uživam. Odlučila sam okrenuti novu stranu u svom životu i to počevši s blogom. Izbrisala sam slike iz srednje škole. Ona će za sada ostati samo ljepa uspomena.
Jedino što mi nikako ne ide u životu je LJUBAV.Valjda ću i ja naići na nekoga ko će me zavoljeti ovakvu kakva jesam. Što još da napiše. Zašto sam baš sad odlučila okrenuti novu stranu u svom životu. Mislim da mi je i bilo vrijeme. Odlučila sam postati bolja i odgovornija osoba. Pokušat ću se popraviti u svakom pogledu. Naravno ne želi ništa zaboraviti što se događalo do sada ali mislim da je bolje da se promjenim.

Što još reći....mogla bi reći nešto o nekim osobama u mom životu...koje su uvijek tu za mene.

Pa na prvom mjestu je moja seka Martina. Ona je uvijek uz mene. Znam da se puno svađamo ali znam da u svakom trenu mogu računati na nju. Kad sam tužna jedino me ona može nasmijati. Voljela bi ti reći koliko te volim. možda ti to ne shvaćaš, ali jednom kad nas sudbina rastavi vidjet ćeš koliko sestra znači. Volim te seko i ma što god se dogodilo uvijek ću biti uz tebe.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Druga osoba je moja frendica Suzana. Što da kažem o njoj. Ništa posebno. Ona sve zna. Uvijek je bila uz mene i onda kad sam se ponašala ko govno. Vjerujem joj i volim je ko sestru. Suzy...znaš da te volim i poštujem aj mi oprosti ak sam nešt krivo rekla...ali i sama znaš kakva sam ja...Volim te bebo moja...
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
za sada je to to....
Uskoro će biti i novih slikica....
Voli vas vaša Ana..


Post je objavljen 23.07.2007. u 01:12 sati.