Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/beautyfrompain

Marketing

Ljudi dolaze i odlaze

Nije prošlo puno vremena otkako se otvorio ovaj blog a nije ni prošlo puno znatiželjnih očiju preko njega. Neznam dali će itko s foruma Leptirice, koji se zatvorio, ikad vidjet ovaj post..nadam se da hoće.

Blogovi se otvaraju i zatvaraju ostavljajući samo trag u nečjoj glavi. Ima onih vrlo rijetkih od proana blogova koji su već jako dugo s nama. Blago onima koji sve to samo 'glume' i mogu odšetat od toga.
Smisao ovog posta je.. Samo sam htjela reči da će uvijek na internetu biti takvih stranica i takvih blogova.
Drugo. Htjela bi se samo javit curama s foruma makar sumnjam da će itko od njih naletjet, a ja sam preljena da ostavim komentare na drugim blogovima. Sve je u rukama sudbine. No, ugl htjela sam reči da i dalje mislim na vas i da vas nisam zaboravila. Za neke od vas se stvarno brinem, a neke ću uvijek pamtit..kak nebi kad ste znale izbijat takve šale i gluposti. Hm, da je barem uvijek bilo tako. Sjećam se i onih loših trenutka..kad ste pisale opraštajna pisma i govorile o svojim problemima. Htjela sam vam pomoći, ali nisam znala kako. Iako nitijednu nisam upoznala u živo stvarno sam se ono vrijeme vezala za vas.
Leptirice s foruma kiss
Nikad vas neću zaboravit


Skuld

Post je objavljen 23.07.2007. u 00:09 sati.